Nefes kesen maçta Darıca Belediyesi turladı

Spor 05.11.2021 - 13:57, Güncelleme: 05.11.2021 - 13:58
 

Nefes kesen maçta Darıca Belediyesi turladı

Nefes kesen maçta Darıca Belediyesi turladı

Basın Turnuvası tarihinin en keyifli maçlardan birisine sahne olan Görtan Otomotiv-Darıca Belediyesi mücadelesini Darıca Belediyesi 4-3 kazanarak, yarı finale yükseldi. İKİ YAŞAR’IN KAPIŞMASINDAN MARİO OLAN GALİP ÇIKTI Basın Turnuvası’nda final ve şampiyonluk başarıları bulunan Görtan Otomotiv, bu yılında iddialı takımları arasında yer alıyordu. İlk maçta omzu çıkmasına rağmen Darıca Belediyesi forması giyen Süper Mario Yaşar Aydın’ın da yer aldığı ekipte, bu yıl başarı hedefliyordu. İki güçlü takımın çeyrek final de buluşması adeta nefesleri kesti. Görtan Otomotiv kalecisi Yaşar’ın yıldızlaştığı karşılaşmada, omzunda ki sıkıntıya rağmen oyuna dahil olan Mario Yaşar, tecrübesi ve kalitesi ile kilidi çözen isim oldu. Fatih Karagülle’nin de istekli oyunu skorun Darıca Belediyesi lehine değişmesinde etkili olurken, karşılaşmayı izleyenler de büyük keyif aldılar. 29 yıldır aralıksız düzenlenen turnuvanın en kaliteli maçlarından birisine imza atan her iki takım oyuncuları da karşılaşma sonrası ayakta alkışladı. Görtan Otomotiv Başkanı Sevgi Çiler, elenmesine rağmen takım oyuncularını tebrik ederken, GTO Başkanı Nail Çiler, izleyenlere büyük keyif yaşatan her iki ekibi de tebrik ederek, “böylesine keyifli ve kaliteli bir oyun ortaya koydukları için tüm oyuncuları kutluyorum. İyi futbolun yanı sıra gerilim ve sakatlık yaşanmaması da alkışı hak etti. Tüm arkadaşlarımızın emeğine sağlık” dedi.
Nefes kesen maçta Darıca Belediyesi turladı

Basın Turnuvası tarihinin en keyifli maçlardan birisine sahne olan Görtan Otomotiv-Darıca Belediyesi mücadelesini Darıca Belediyesi 4-3 kazanarak, yarı finale yükseldi.

İKİ YAŞAR’IN KAPIŞMASINDAN MARİO OLAN GALİP ÇIKTI

Basın Turnuvası’nda final ve şampiyonluk başarıları bulunan Görtan Otomotiv, bu yılında iddialı takımları arasında yer alıyordu. İlk maçta omzu çıkmasına rağmen Darıca Belediyesi forması giyen Süper Mario Yaşar Aydın’ın da yer aldığı ekipte, bu yıl başarı hedefliyordu. İki güçlü takımın çeyrek final de buluşması adeta nefesleri kesti. Görtan Otomotiv kalecisi Yaşar’ın yıldızlaştığı karşılaşmada, omzunda ki sıkıntıya rağmen oyuna dahil olan Mario Yaşar, tecrübesi ve kalitesi ile kilidi çözen isim oldu. Fatih Karagülle’nin de istekli oyunu skorun Darıca Belediyesi lehine değişmesinde etkili olurken, karşılaşmayı izleyenler de büyük keyif aldılar. 29 yıldır aralıksız düzenlenen turnuvanın en kaliteli maçlarından birisine imza atan her iki takım oyuncuları da karşılaşma sonrası ayakta alkışladı. Görtan Otomotiv Başkanı Sevgi Çiler, elenmesine rağmen takım oyuncularını tebrik ederken, GTO Başkanı Nail Çiler, izleyenlere büyük keyif yaşatan her iki ekibi de tebrik ederek, “böylesine keyifli ve kaliteli bir oyun ortaya koydukları için tüm oyuncuları kutluyorum. İyi futbolun yanı sıra gerilim ve sakatlık yaşanmaması da alkışı hak etti. Tüm arkadaşlarımızın emeğine sağlık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.