NENEHATUN AMATÖR SPOR KOMPLEKSİ HİZMETE GİRDİ

Spor 17.08.2022 - 19:13, Güncelleme: 17.08.2022 - 19:13
 

NENEHATUN AMATÖR SPOR KOMPLEKSİ HİZMETE GİRDİ

NENEHATUN AMATÖR SPOR KOMPLEKSİ HİZMETE GİRDİ

Nenehatun Amatör Spor Kompleksi, kısa bir süre önce biterek hizmete girdi. İdman yapan gençleri ziyaret eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, "Yıllardır beklenen projeyi hayata geçirdiğimiz için çok mutluyum. Gençlerimiz daha modern imkanlarla spor yapabilecek" dedi.  BAŞKAN BIYIK: GENÇLERİMİZ HER ŞEYİN EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Darıca Belediyesi ortaklığında ilçeye kazandırılırken, Trafik kazasında vefat  milli futbolcu Ahmet Çalık’ın ismini alan Nenehatun Amatör Spor Kompleksi,  Avrupa standartlarında antrenman ve karşılaşma oynama şansı verecek. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık vakit buldukça antrenman ve müsabaka gerçekleştiren ekipleri ziyaret ediyor. Darıca Türkelispor A Takımı’nın sezon açılışı ile Darıca Kültür Martıspor ve Darıca Birlikspor alt yaş gruplarının antrenmanlarını takip eden Başkan Bıyık, Söz verdiği bir projeyi daha bitirmenin gururunu yaşadığını belirterek, "Burası atıl ve ilçemize yakışmayan bir vaziyetteydi. Çok şükürler olsun ki Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Büyükşehir Belediyemizle birlikte gençlere verdiğimiz bir sözü daha yerine getirdik. İlçemize yakışan modern bir spor kompleksini tamamlayarak hizmete açtık. Şimdi burada gençlerin bu güzel ortamda spor yaptıklarını görmek inanın her şeye değer. Gençlerimiz her şeyin en güzelini hak ediyor. Gerek sahası gerekse de soyunma odaları ve tesisleriyle birlikte Nenehatun Ahmet Çalık Amatör Spor Kompleksi, Türkiye ve dünyadaki standartlarda gençlere spor yapma imkanı sunuyor. İnanıyorum ki geleceğin yıldız futbolcuları ilçemizdeki bu güzel tesisten yetişecek. Gençlere, amatör spor kulüplerimize ve ilçemize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.
NENEHATUN AMATÖR SPOR KOMPLEKSİ HİZMETE GİRDİ

Nenehatun Amatör Spor Kompleksi, kısa bir süre önce biterek hizmete girdi. İdman yapan gençleri ziyaret eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, "Yıllardır beklenen projeyi hayata geçirdiğimiz için çok mutluyum. Gençlerimiz daha modern imkanlarla spor yapabilecek" dedi.

 BAŞKAN BIYIK: GENÇLERİMİZ HER ŞEYİN EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Darıca Belediyesi ortaklığında ilçeye kazandırılırken, Trafik kazasında vefat  milli futbolcu Ahmet Çalık’ın ismini alan Nenehatun Amatör Spor Kompleksi,  Avrupa standartlarında antrenman ve karşılaşma oynama şansı verecek. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık vakit buldukça antrenman ve müsabaka gerçekleştiren ekipleri ziyaret ediyor. Darıca Türkelispor A Takımı’nın sezon açılışı ile Darıca Kültür Martıspor ve Darıca Birlikspor alt yaş gruplarının antrenmanlarını takip eden Başkan Bıyık, Söz verdiği bir projeyi daha bitirmenin gururunu yaşadığını belirterek, "Burası atıl ve ilçemize yakışmayan bir vaziyetteydi. Çok şükürler olsun ki Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Büyükşehir Belediyemizle birlikte gençlere verdiğimiz bir sözü daha yerine getirdik. İlçemize yakışan modern bir spor kompleksini tamamlayarak hizmete açtık. Şimdi burada gençlerin bu güzel ortamda spor yaptıklarını görmek inanın her şeye değer. Gençlerimiz her şeyin en güzelini hak ediyor. Gerek sahası gerekse de soyunma odaları ve tesisleriyle birlikte Nenehatun Ahmet Çalık Amatör Spor Kompleksi, Türkiye ve dünyadaki standartlarda gençlere spor yapma imkanı sunuyor. İnanıyorum ki geleceğin yıldız futbolcuları ilçemizdeki bu güzel tesisten yetişecek. Gençlere, amatör spor kulüplerimize ve ilçemize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.