19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Neyin peşindesin Fatma Kaplan Hürriyet?

Kocaeli 22.01.2021 - 10:04, Güncelleme: 22.01.2021 - 10:04
 

Neyin peşindesin Fatma Kaplan Hürriyet?

Neyin peşindesin Fatma Kaplan Hürriyet?

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Gebze kentindeki panoları kullanma alışkanlığına devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Gebze’deki billboardlara afiş üstüne afiş asan ve eleştiri konusu olan Hürriyet, bu geleneği sürdürüyor. Gebze’deki otobüs duraklarına bu defa “köylerimize ücretsiz internet veriyoruz, çocuklarımız eğitimden uzak kalmasın” afişleri asan Hürriyet, Gebzelilerden büyük eleştiri aldı. “BUNLARI GÖRMEK ZORUNDA MIYIZ?” Afişleri gören Gebzeliler, “Burası İzmit değil Gebze. Gebze Belediye Başkanı gidip İzmit’e afiş asıyor mu? Veya bir başka kentin belediye başkanı bir başka kente duraklara afiş asıyor mu? Bu ne şov merakı böyle? Bu nasıl reklam propagandası? Hizmet yapılıyorsa İzmitlilere yapılıyor, Gebzelilerin bunla alakası ne? Fatma hanımın ve İzmit Belediyesinin herhalde boş zamanı çok, ya da canı sıkılıyor. Gebze sokaklarında bu reklamları görmek zorunda değiliz, başka kentin belediye başkanı sürekli Gebze’de afiş asıyor, anlamı ne çözemedik” yorumlarını yaparken Fatma Kaplan’a sert tepki gösterdiler.
Neyin peşindesin Fatma Kaplan Hürriyet?

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Gebze kentindeki panoları kullanma alışkanlığına devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Gebze’deki billboardlara afiş üstüne afiş asan ve eleştiri konusu olan Hürriyet, bu geleneği sürdürüyor. Gebze’deki otobüs duraklarına bu defa “köylerimize ücretsiz internet veriyoruz, çocuklarımız eğitimden uzak kalmasın” afişleri asan Hürriyet, Gebzelilerden büyük eleştiri aldı.

“BUNLARI GÖRMEK ZORUNDA MIYIZ?”

Afişleri gören Gebzeliler, “Burası İzmit değil Gebze. Gebze Belediye Başkanı gidip İzmit’e afiş asıyor mu? Veya bir başka kentin belediye başkanı bir başka kente duraklara afiş asıyor mu? Bu ne şov merakı böyle? Bu nasıl reklam propagandası? Hizmet yapılıyorsa İzmitlilere yapılıyor, Gebzelilerin bunla alakası ne? Fatma hanımın ve İzmit Belediyesinin herhalde boş zamanı çok, ya da canı sıkılıyor. Gebze sokaklarında bu reklamları görmek zorunda değiliz, başka kentin belediye başkanı sürekli Gebze’de afiş asıyor, anlamı ne çözemedik” yorumlarını yaparken Fatma Kaplan’a sert tepki gösterdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.