“Nihat Bey Gebze’de ses getirir”

Dilovası 30.06.2020 - 20:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Nihat Bey Gebze’de ses getirir”

Dilovası önceki dönem Belediye Başkanı Ali Toltar ve Anavatan Partisi’nin önde gelen isimlerinden, Dilovası’nda üç dönem başkanvekilliği yapan Dilovası’nın kanaat önderlerinden Alican Artut, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti. Medya sektörüne adım atan Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Toltar ve Artut, Yıldırım’ın el attığı her işte başarıyı yakaladığını, aynı başarıyı medya sektöründe de gerçekleştireceğine inandığını ifade ettiler. TOLTAR: YILDIRIM KENDİSİNİ KANITLAMIŞ BİR İSİM Ziyarette konuşma yapan Toltar, “Nihat Bey gerek ticarette, gerekse siyasette kendisini kanıtlamış, deyim yerindeyse çekirdekten yetişmiş değerli bir isim. Gebze bölgesinde iki gazeteye sahip olmak kolay iş değil. Hem kamuya hem vatandaşlarımıza önemli hizmetler yapacağına eminim. Nihat Bey’in Ümit Medya çatısı altında tarafsız ve bağımsız yayın politikasıyla Gebze’de ses getireceğine inanıyorum. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Dilovası önceki dönem Belediye Başkanı Ali Toltar ve Anavatan Partisi’nin önde gelen isimlerinden, Dilovası’nda üç dönem başkanvekilliği yapan Dilovası’nın kanaat önderlerinden Alican Artut, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti. Medya sektörüne adım atan Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Toltar ve Artut, Yıldırım’ın el attığı her işte başarıyı yakaladığını, aynı başarıyı medya sektöründe de gerçekleştireceğine inandığını ifade ettiler.

TOLTAR: YILDIRIM KENDİSİNİ KANITLAMIŞ BİR İSİM

Ziyarette konuşma yapan Toltar, “Nihat Bey gerek ticarette, gerekse siyasette kendisini kanıtlamış, deyim yerindeyse çekirdekten yetişmiş değerli bir isim. Gebze bölgesinde iki gazeteye sahip olmak kolay iş değil. Hem kamuya hem vatandaşlarımıza önemli hizmetler yapacağına eminim. Nihat Bey’in Ümit Medya çatısı altında tarafsız ve bağımsız yayın politikasıyla Gebze’de ses getireceğine inanıyorum. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.