19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Nihat Yıldırım’dan Kadir Gecesi mesajı

Gebze 07.05.2021 - 12:07, Güncelleme: 07.05.2021 - 12:46
 

Nihat Yıldırım’dan Kadir Gecesi mesajı

Nihat Yıldırım’dan Kadir Gecesi mesajı

Ümit Medya yönetim kurulu başkanı Nihat Yıldırım yarın akşam idrak edilecek olan kadir gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Yıldırım, “Kadir gecesi bin aydan daha hayırlı” derken “Af, mağfiret, birçok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü yaşar iken, Rabbimizin insanlığa bir rahmet kapısı, bir umut pınarı olarak bahşettiği bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi ve akabinde Ramazan Bayramı’na kavuşmanın da haklı sevincini yaşıyoruz. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu azaptan kurtuluş olarak bilinen Ramazan ayının son günlerini idrak etmekteyiz” şeklinde konuştu. Kadir Gecesi Bin Aydan Daha Hayırlı Sözlerine devam eden Nihat Yıldırım “Yarın gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni kutlayacağız. Kadir gecesi dinimizde en faziletli ve kutsal gecelerden biridir. Tutulan oruçların yapılan ibadetlerin ve yardımların bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Allah tuttuğumuz oruçlarımızı yaptığımız ibadetlerimizi dergahı izzetinde kabul ve makbul eylesin” ifadelerini kullandı.
Nihat Yıldırım’dan Kadir Gecesi mesajı

Ümit Medya yönetim kurulu başkanı Nihat Yıldırım yarın akşam idrak edilecek olan kadir gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Yıldırım, “Kadir gecesi bin aydan daha hayırlı” derken “Af, mağfiret, birçok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü yaşar iken, Rabbimizin insanlığa bir rahmet kapısı, bir umut pınarı olarak bahşettiği bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi ve akabinde Ramazan Bayramı’na kavuşmanın da haklı sevincini yaşıyoruz. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu azaptan kurtuluş olarak bilinen Ramazan ayının son günlerini idrak etmekteyiz” şeklinde konuştu.

Kadir Gecesi Bin Aydan Daha Hayırlı

Sözlerine devam eden Nihat Yıldırım “Yarın gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni kutlayacağız. Kadir gecesi dinimizde en faziletli ve kutsal gecelerden biridir. Tutulan oruçların yapılan ibadetlerin ve yardımların bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Allah tuttuğumuz oruçlarımızı yaptığımız ibadetlerimizi dergahı izzetinde kabul ve makbul eylesin” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.