19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Nihat Yıldırım’dan Kocaelispor’a kutlama

Spor 29.05.2021 - 15:27, Güncelleme: 29.05.2021 - 15:27
 

Nihat Yıldırım’dan Kocaelispor’a kutlama

Nihat Yıldırım’dan Kocaelispor’a kutlama

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Misli.com 2’nci Lig Play-Off Finali’nde Sakaryaspor’u 4-0 mağlup ederek TFF 1’inci Lig’e çıkan Kocaelispor için bir kutlama mesajı yayımladı.  Kocaelispor’un şampiyonluğunu kutlayan Yıldırım, “Başta Kocaelispor Başkanı Engin Koyun olmak üzere tüm Kocaelispor yönetimini, başarıda büyük pay sahibi Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ve ekibini, futbolcuları ve tüm Kocaelispor taraftarını kutluyorum, süper lig yolunda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. BAŞKAN BÜYÜKAKIN’ AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM Sözlerine devam eden Yıldırım, “Şampiyonluk kupasını körfeze getirerek TFF 1. Lige yükselen; ve hepimize büyük bir sevinç yaşatan, Kocaelispor camiasını tebrik ediyor, şampiyonluk coşkularını yürekten paylaşıyorum” ifadelerini kullandı. Öte yandan Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım son olarak “Son bir parantez de her daim camiaya büyük destek olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a açmak istiyorum. Kendisi şampiyonlukta önemli emek sahibi, kendisine ayrıca şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Nihat Yıldırım’dan Kocaelispor’a kutlama

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Misli.com 2’nci Lig Play-Off Finali’nde Sakaryaspor’u 4-0 mağlup ederek TFF 1’inci Lig’e çıkan Kocaelispor için bir kutlama mesajı yayımladı.  Kocaelispor’un şampiyonluğunu kutlayan Yıldırım, “Başta Kocaelispor Başkanı Engin Koyun olmak üzere tüm Kocaelispor yönetimini, başarıda büyük pay sahibi Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ve ekibini, futbolcuları ve tüm Kocaelispor taraftarını kutluyorum, süper lig yolunda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’ AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM

Sözlerine devam eden Yıldırım, “Şampiyonluk kupasını körfeze getirerek TFF 1. Lige yükselen; ve hepimize büyük bir sevinç yaşatan, Kocaelispor camiasını tebrik ediyor, şampiyonluk coşkularını yürekten paylaşıyorum” ifadelerini kullandı. Öte yandan Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım son olarak “Son bir parantez de her daim camiaya büyük destek olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a açmak istiyorum. Kendisi şampiyonlukta önemli emek sahibi, kendisine ayrıca şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.