O İnşaat Firmasından iddialara cevap

Çayırova 15.11.2020 - 18:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

O İnşaat Firmasından iddialara cevap

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, dün Çayırova Özgürlük Mahallesi’nde bir inşaat firması tarafından ana cadde üzerine yapılan binanın inşaatının çöktüğünü iddia etmişti. İddiaların ardından İnşaat firması yetkilileri bir açıklama yaparak, binanın çökmediğini kontrollü olarak yıktıklarını belirtti. CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, dün basın yayın organlarına Çayırova Özgürlük Mahallesi’nde bir inşaat firması tarafından ana cadde üzerine yapılan binanın inşaatının çöktüğünü servis ederek, binanın tehlikeye yol açarak çöktüğünü belirtmişti. Soyluçiçek’in ardından bugün İnşaat firması yetkilileri konuyla ilgili bir açıklama yaparak binanın çökmediğini kontrollü olarak yıktıklarını belirttiler. Firma yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Herhangi bir beton dökme esnasında çökmenin olmadı. Belediyeden aldığımız izin çerçevesinde kontrollü olarak binayı yıkma kararı aldık. Bunun sebebi ise daha önce döktüğümüz betonun değerlerinin düşük olmasından kaynaklıdır. Kontrollü olarak yıktığımız binamızda kimseye zarar gelmezken inşaatın etrafında da gerekli önlemleri özellikle aldık.” ifadeleri kullanıldı.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, dün Çayırova Özgürlük Mahallesi’nde bir inşaat firması tarafından ana cadde üzerine yapılan binanın inşaatının çöktüğünü iddia etmişti. İddiaların ardından İnşaat firması yetkilileri bir açıklama yaparak, binanın çökmediğini kontrollü olarak yıktıklarını belirtti.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, dün basın yayın organlarına Çayırova Özgürlük Mahallesi’nde bir inşaat firması tarafından ana cadde üzerine yapılan binanın inşaatının çöktüğünü servis ederek, binanın tehlikeye yol açarak çöktüğünü belirtmişti. Soyluçiçek’in ardından bugün İnşaat firması yetkilileri konuyla ilgili bir açıklama yaparak binanın çökmediğini kontrollü olarak yıktıklarını belirttiler. Firma yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, “Herhangi bir beton dökme esnasında çökmenin olmadı. Belediyeden aldığımız izin çerçevesinde kontrollü olarak binayı yıkma kararı aldık. Bunun sebebi ise daha önce döktüğümüz betonun değerlerinin düşük olmasından kaynaklıdır. Kontrollü olarak yıktığımız binamızda kimseye zarar gelmezken inşaatın etrafında da gerekli önlemleri özellikle aldık.” ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.