“O parayla şeref kalmaz”

Darıca 14.04.2021 - 10:45, Güncelleme: 14.04.2021 - 10:49
 

“O parayla şeref kalmaz”

Darıca’da hakkında 31 yıl hapis cezası bulunan O.K.’nin polislere 500 bin lira ve yat teklifinde bulunduğu, polis memurlarının da rüşveti reddettiği ses kayıtları ortaya çıktı. Rüşveti reddeden Darıcalı polis memurları, “O parayı biz kazanamayız ama o parayla şeref kalmaz” dedi.

Darıca’da geçtiğimiz aylarda, Bayramoğlu Mahallesi’ndeki lüks villada bir kişinin parti düzenlediği bilgisi üzerine polis ekipleri harekete geçmişti. Adrese giden polis ekipleri, kendisini S.A.K. olarak tanıtan kişinin ‘resmi belgede sahtecilik, sahte banka veya kredi kartı kullanmak suretiyle yarar sağlama’ suçlarından hakkında toplam 31 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.K. olduğunu tespit etmişti. Gözaltına alınan hükümlü O.K. hakkında 3 polis memuruna rüşvet olarak 500 lira nakit ve yaklaşık 400 bin lira değerinde yat teklif ettiği iddiasıyla da işlem yapılmıştı. ADETA YALVARDI Darıca’da hakkında 31 yıl hapis cezası bulunan O.K.’nin 500 bin lira ve yat teklifini kabul etmeyen polis memurlarını, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu ödüllendirmişti. Polis memurlarına rüşvet teklif eden O.K.’nin ses kaydına gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Çağlar Akar ulaştı. Ulaştığımız ses kaydında; hakkında 31 yıl hapis cezası bulunan O.K.’nin polis memurlarına 500 bin lira ve yat teklifinde bulunduğu, polis memurlarının da rüşveti reddettiği açık bir şekilde duyuluyor. Rüşvet vermek için yalvaran ve 1 milyona yakın rüşvet teklif eden O.K.’yi ses kaydına alan polisler, “O parayla şeref kalmaz” diyor.
Darıca’da hakkında 31 yıl hapis cezası bulunan O.K.’nin polislere 500 bin lira ve yat teklifinde bulunduğu, polis memurlarının da rüşveti reddettiği ses kayıtları ortaya çıktı. Rüşveti reddeden Darıcalı polis memurları, “O parayı biz kazanamayız ama o parayla şeref kalmaz” dedi.

Darıca’da geçtiğimiz aylarda, Bayramoğlu Mahallesi’ndeki lüks villada bir kişinin parti düzenlediği bilgisi üzerine polis ekipleri harekete geçmişti. Adrese giden polis ekipleri, kendisini S.A.K. olarak tanıtan kişinin ‘resmi belgede sahtecilik, sahte banka veya kredi kartı kullanmak suretiyle yarar sağlama’ suçlarından hakkında toplam 31 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.K. olduğunu tespit etmişti. Gözaltına alınan hükümlü O.K. hakkında 3 polis memuruna rüşvet olarak 500 lira nakit ve yaklaşık 400 bin lira değerinde yat teklif ettiği iddiasıyla da işlem yapılmıştı.
ADETA YALVARDI
Darıca’da hakkında 31 yıl hapis cezası bulunan O.K.’nin 500 bin lira ve yat teklifini kabul etmeyen polis memurlarını, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu ödüllendirmişti. Polis memurlarına rüşvet teklif eden O.K.’nin ses kaydına gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Çağlar Akar ulaştı. Ulaştığımız ses kaydında; hakkında 31 yıl hapis cezası bulunan O.K.’nin polis memurlarına 500 bin lira ve yat teklifinde bulunduğu, polis memurlarının da rüşveti reddettiği açık bir şekilde duyuluyor. Rüşvet vermek için yalvaran ve 1 milyona yakın rüşvet teklif eden O.K.’yi ses kaydına alan polisler, “O parayla şeref kalmaz” diyor.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.