Öğrencilere “Deprem Bilinci” ödülü

Gebze 11.06.2022 - 11:07, Güncelleme: 11.06.2022 - 11:07
 

Öğrencilere “Deprem Bilinci” ödülü

“Deprem Bilinci ve Farkındalığı” kompozisyon yarışması ödülleri Gebze Kaymakamı Mustafa Güler tarafından verildi. Öğrencileri tebrik eden Güler, başarılarının devamını diledi.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen Avrasya Gazeteciler Derneğinin “Deprem Bilinci ve Farkındalığı” temalı sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Kaymakamlık Makamında Kaymakam Mustafa Güler tarafından verildi. Türkiye’nin deprem riski yüksek bir coğrafyada olmasından dolayı depreme her zaman hazırlıklı olunması gerektiğini ifade eden Kaymakam Mustafa Güler, ülkemizde deprem riskine karşı altyapısı olan toplanma alanlarının daha da arttırılması, insanımızın şehircilikle imar konusunda daha da bilinçlenmesi ve kentsel dönüşümün yaygınlaşması konularına değindi. Daha sonra deprem bilincinin öğrencilere aktarılması konusunda yapılan çalışmadan ötürü projeye katkıda bulunan kurumlara ve öğrencilere teşekkürlerini ve tebriklerini ileten Kaymakam Güler, Bingöl’de yaşadığı deprem anılarını öğrencilerle paylaştı.   Proje koordinatörü Doç. Dr. Serhat Erat ise proje kapsamında bilgiler vererek, projelerinde devam edeceklerini belirtti. Avrasya Gazeteciler Derneği Başkanı İsmail Kahraman depremle ile ilgili arşiv oluşturmak, çeşitli kurumlar ile Gebze Teknik Üniversitesi ortaklığında sempozyum ve paneller düzenlediğini belirtti. Proje ortağı Kocaeli AFAD Müdürlüğü ile çeşitli etkinlikler yaptığını, AFAD Genel Merkezinin “Deprem Tırının” Gebze’ye getirileceğini belirterek http://www.deprembilinci.com/ sitesinde çalışmaları herkesin bilgilerine sunulduğunu söyledi. Daha sonra yarışmaya katılan ve derece elde eden öğrencileri tebrik eden Kaymakam Mustafa Güler, yarışmada birinci olan Gebze STFA Mes. Tek. Anadolu Lisesi öğrencisi Emir Saltaş’a, İkinci olan Alaattin Kurt Anadolu Lisesi öğrencisi Yüsra İnanoğlu’na ve üçüncü olan Anibal Anadolu Lisesi öğrencisi Aysel Deniz’e ödüllerini ve hediyelerini takdim etti. Kaymakamlık Makamında gerçekleşen ödül töreninde İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Atlı, Gebze Teknik Üniversitesi Proje koordinatörü Doç. Dr. Serhat Erat,  Okul Müdürleri ve öğrenciler de katıldı.   
“Deprem Bilinci ve Farkındalığı” kompozisyon yarışması ödülleri Gebze Kaymakamı Mustafa Güler tarafından verildi. Öğrencileri tebrik eden Güler, başarılarının devamını diledi.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen Avrasya Gazeteciler Derneğinin “Deprem Bilinci ve Farkındalığı” temalı sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Kaymakamlık Makamında Kaymakam Mustafa Güler tarafından verildi.


Türkiye’nin deprem riski yüksek bir coğrafyada olmasından dolayı depreme her zaman hazırlıklı olunması gerektiğini ifade eden Kaymakam Mustafa Güler, ülkemizde deprem riskine karşı altyapısı olan toplanma alanlarının daha da arttırılması, insanımızın şehircilikle imar konusunda daha da bilinçlenmesi ve kentsel dönüşümün yaygınlaşması konularına değindi. Daha sonra deprem bilincinin öğrencilere aktarılması konusunda yapılan çalışmadan ötürü projeye katkıda bulunan kurumlara ve öğrencilere teşekkürlerini ve tebriklerini ileten Kaymakam Güler, Bingöl’de yaşadığı deprem anılarını öğrencilerle paylaştı.  


Proje koordinatörü Doç. Dr. Serhat Erat ise proje kapsamında bilgiler vererek, projelerinde devam edeceklerini belirtti. Avrasya Gazeteciler Derneği Başkanı İsmail Kahraman depremle ile ilgili arşiv oluşturmak, çeşitli kurumlar ile Gebze Teknik Üniversitesi ortaklığında sempozyum ve paneller düzenlediğini belirtti. Proje ortağı Kocaeli AFAD Müdürlüğü ile çeşitli etkinlikler yaptığını, AFAD Genel Merkezinin “Deprem Tırının” Gebze’ye getirileceğini belirterek http://www.deprembilinci.com/ sitesinde çalışmaları herkesin bilgilerine sunulduğunu söyledi.


Daha sonra yarışmaya katılan ve derece elde eden öğrencileri tebrik eden Kaymakam Mustafa Güler, yarışmada birinci olan Gebze STFA Mes. Tek. Anadolu Lisesi öğrencisi Emir Saltaş’a, İkinci olan Alaattin Kurt Anadolu Lisesi öğrencisi Yüsra İnanoğlu’na ve üçüncü olan Anibal Anadolu Lisesi öğrencisi Aysel Deniz’e ödüllerini ve hediyelerini takdim etti. Kaymakamlık Makamında gerçekleşen ödül töreninde İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Atlı, Gebze Teknik Üniversitesi Proje koordinatörü Doç. Dr. Serhat Erat,  Okul Müdürleri ve öğrenciler de katıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.