19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Öğrenmenin yaşı yok

Kocaeli 19.01.2015 - 10:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Öğrenmenin yaşı yok

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı KO-MEK her yaştan vatandaşa hizmet vermeye devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı KO-MEK(Kocaeli Meslek Eğitim Kursları)’te her yaştan insana hizmet veriliyor. KO-MEK Gündoğdu’da eğitim almaya başlayan emekli astsubay Hasan Aydın(79), eşini kaybettikten sonra acısını bir nebze hafifletebilmek adına kurslara başlamış. Aydın, sırasıyla resim, gitar ve Rusça derslerine katılım göstermiş. Resim ve gitarda oldukça ilerleyen 79 yaşındaki Hasan amca, Rusça alanında da ilerlemeye devam ediyor.   KO-MEK REHABİLİTASYON MERKEZİ GİBİ Halk üniversitesi olarak adlandırılan KO-MEK’te eğitim alan Hasan Aydın, yeniden hayata tutunduğunu belirtiyor. Aydın, ‘’Eşimi kaybettikten sonra çok büyük bir üzüntü içine girdim. Bir uğraş bulmam gerektiğinin farkına KO-MEK sayesinde vardım. KO-MEK benim için bir kurs merkezinden çok rehabilitasyon merkezi oldu’’ diyor.  
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı KO-MEK her yaştan vatandaşa hizmet vermeye devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı KO-MEK(Kocaeli Meslek Eğitim Kursları)’te her yaştan insana hizmet veriliyor. KO-MEK Gündoğdu’da eğitim almaya başlayan emekli astsubay Hasan Aydın(79), eşini kaybettikten sonra acısını bir nebze hafifletebilmek adına kurslara başlamış. Aydın, sırasıyla resim, gitar ve Rusça derslerine katılım göstermiş. Resim ve gitarda oldukça ilerleyen 79 yaşındaki Hasan amca, Rusça alanında da ilerlemeye devam ediyor.

 

KO-MEK REHABİLİTASYON MERKEZİ GİBİ

Halk üniversitesi olarak adlandırılan KO-MEK’te eğitim alan Hasan Aydın, yeniden hayata tutunduğunu belirtiyor. Aydın, ‘’Eşimi kaybettikten sonra çok büyük bir üzüntü içine girdim. Bir uğraş bulmam gerektiğinin farkına KO-MEK sayesinde vardım. KO-MEK benim için bir kurs merkezinden çok rehabilitasyon merkezi oldu’’ diyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.