Öğretmen adaylarına karanfil jesti

Kocaeli 24.11.2018 - 08:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Öğretmen adaylarına karanfil jesti

Gelecek nesilleri yetiştirecek olan öğretmenleri unutmayan, Akademi Üniversite birimi bu minvalde Kocaeli Üniversitesinde öğrenim gören tüm öğretmen adaylarına karanfil dağıttı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı üniversite öğrencilerine yönelik faaliyet gösteren Akademi Üniversite birimi, Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesinde öğrenim gören öğretmen adaylarına “Öğretmenler Günü” münasebetiyle karanfil dağıttı. MUTLUKLARINI GİZLEYEMEDİ Akademi Üniversite birimi sosyal çalışmalarına bir yenisini ekledi. Akademi Üniversite Birimi yöneticileri gelecek nesilleri yetiştirecek olan öğretmenleri unutmayacak özel bir çalışma yürüttü. Kocaeli Üniversitesi’nde öğretmenlik adayı öğrencileri ile bir araya gelen yöneticiler öğretmenler gününü kutlayarak kendilerine karanfil hediye etti. Öğretmen adayları durum karşısında mutluluklarını gizleyemedi.
Gelecek nesilleri yetiştirecek olan öğretmenleri unutmayan, Akademi Üniversite birimi bu minvalde Kocaeli Üniversitesinde öğrenim gören tüm öğretmen adaylarına karanfil dağıttı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı üniversite öğrencilerine yönelik faaliyet gösteren Akademi Üniversite birimi, Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesinde öğrenim gören öğretmen adaylarına “Öğretmenler Günü” münasebetiyle karanfil dağıttı.

MUTLUKLARINI GİZLEYEMEDİ

Akademi Üniversite birimi sosyal çalışmalarına bir yenisini ekledi. Akademi Üniversite Birimi yöneticileri gelecek nesilleri yetiştirecek olan öğretmenleri unutmayacak özel bir çalışma yürüttü. Kocaeli Üniversitesi’nde öğretmenlik adayı öğrencileri ile bir araya gelen yöneticiler öğretmenler gününü kutlayarak kendilerine karanfil hediye etti. Öğretmen adayları durum karşısında mutluluklarını gizleyemedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.