Olağan toplantıda Çiftçi sürprizi

Siyaset 13.01.2021 - 16:17, Güncelleme: 13.01.2021 - 16:17
 

Olağan toplantıda Çiftçi sürprizi

AK Parti Çayırova haftalık olağan ilçe toplantısı gerçekleştirildi.

 Gerçekleştirilen toplantıya il yöneticisi Nuri Kaya ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi de katılırken toplantı oldukça güzel ve samimi bir havada gerçekleştirildi. Pandemi dönemi ve bu dönemde Çayırovalılara verilen destek başta olmak üzere birçok konunun konuşulduğu toplantı bir saati aşkın süre gerçekleşirken partililer çalışmalar konusunda tek tek görüş beyan edip karşılıklı fikirlerini sunmuş oldular. TOPLANTI BİR SAAT SÜRDÜ Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay da toplantıda görüşlerini sunarken pandemiye rağmen çalışmalarından taviz vermeden yola devam ettiklerini ifade ettiler. Partililer, olağan toplantıda gelecek dönemdeki çalışmaları da masaya yatırırken kovid 19 olan Çayırovalıların her zaman yanında olduklarını ifade ettiler.
AK Parti Çayırova haftalık olağan ilçe toplantısı gerçekleştirildi.

 Gerçekleştirilen toplantıya il yöneticisi Nuri Kaya ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi de katılırken toplantı oldukça güzel ve samimi bir havada gerçekleştirildi. Pandemi dönemi ve bu dönemde Çayırovalılara verilen destek başta olmak üzere birçok konunun konuşulduğu toplantı bir saati aşkın süre gerçekleşirken partililer çalışmalar konusunda tek tek görüş beyan edip karşılıklı fikirlerini sunmuş oldular.

TOPLANTI BİR SAAT SÜRDÜ

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay da toplantıda görüşlerini sunarken pandemiye rağmen çalışmalarından taviz vermeden yola devam ettiklerini ifade ettiler. Partililer, olağan toplantıda gelecek dönemdeki çalışmaları da masaya yatırırken kovid 19 olan Çayırovalıların her zaman yanında olduklarını ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.