Oltulular’dan Cağ Kebap sefası!

Darıca 21.09.2021 - 17:14, Güncelleme: 21.09.2021 - 17:25
 

Oltulular’dan Cağ Kebap sefası!

KOCAELİ ERZURUM OLTULULAR DERNEĞİ’NDE GÜZEL İŞLER OLUYOR

Kocaeli Erzurum Oltulular Derneği, geçtiğimiz hafta sonunda güzel bir ev sahipliğine imza attı. Şeref Göksel başkanlığında hatrı sayılır bir teveccüh gören Kocaeli Erzurum Oltulular Derneği’nde geçtiğimiz hafta sonunda cağ kebap ziyafeti yaşandı. Dadaşlar’ı aynı çatıda buluşturan etkinliğe Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Naci Yılmaz ve KEDFE Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin başta olmak üzere çok sayıda Erzurum camiasının yakından tanıdığı iş, sanayi ve bürokrasi dünyasından seçkin kişiler katıldı. BAŞKAN GÖKSEL: KAPIMIZ HERKESE AÇIK Örnek bir ev sahipliği yapan Dernek Başkanı Şeref Göksel, her Pazar günü dernekte Erzurum’un meşhur cağ kebabını hemşehrileriyle buluşturacaklarını belirterek, “Kocaeli Erzurum Oltulular Derneği olarak gerek kapımız herkese açık. Burada kahve kültürü olmayacak. Burada aile, bir ve beraberlik ortamı olacak. Gerek hemşehrilerimizi gerekse Kocaeli’de yaşayan tüm vatandaşlarımızı burada görmekten mutluluk duyuyoruz. Derneğimizi ziyaret ederek bizleri onurlandıran değerli protokol mensuplarımıza ve hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum”dedi.
KOCAELİ ERZURUM OLTULULAR DERNEĞİ’NDE GÜZEL İŞLER OLUYOR

Kocaeli Erzurum Oltulular Derneği, geçtiğimiz hafta sonunda güzel bir ev sahipliğine imza attı. Şeref Göksel başkanlığında hatrı sayılır bir teveccüh gören Kocaeli Erzurum Oltulular Derneği’nde geçtiğimiz hafta sonunda cağ kebap ziyafeti yaşandı. Dadaşlar’ı aynı çatıda buluşturan etkinliğe Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Naci Yılmaz ve KEDFE Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin başta olmak üzere çok sayıda Erzurum camiasının yakından tanıdığı iş, sanayi ve bürokrasi dünyasından seçkin kişiler katıldı.

BAŞKAN GÖKSEL: KAPIMIZ HERKESE AÇIK

Örnek bir ev sahipliği yapan Dernek Başkanı Şeref Göksel, her Pazar günü dernekte Erzurum’un meşhur cağ kebabını hemşehrileriyle buluşturacaklarını belirterek, “Kocaeli Erzurum Oltulular Derneği olarak gerek kapımız herkese açık. Burada kahve kültürü olmayacak. Burada aile, bir ve beraberlik ortamı olacak. Gerek hemşehrilerimizi gerekse Kocaeli’de yaşayan tüm vatandaşlarımızı burada görmekten mutluluk duyuyoruz. Derneğimizi ziyaret ederek bizleri onurlandıran değerli protokol mensuplarımıza ve hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.