Onun İçin Kütük Ve Damacana Ağırlık, Doğa İse Spor Salonu

Spor 29.01.2022 - 10:52, Güncelleme: 29.01.2022 - 10:52
 

Onun İçin Kütük Ve Damacana Ağırlık, Doğa İse Spor Salonu

Onun İçin Kütük Ve Damacana Ağırlık, Doğa İse Spor Salonu

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yaşayan 43 yaşındaki Osman Ayar, evindeki malzemeleri değerlendirerek kendisine spor aletleri yaptı. Bulduğu kütükleri ve su dolu damacanaları ağırlık olarak kullanan Ayar, evini ve doğayı spor salonu olarak görüyor. Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yaşayan 43 yaşındaki Osman Ayar, askerlik yaparken spora olan yeteneğini fark etti. Bunun üzerine Ayar, sağlıklı bir yaşam sürebilmek için askerliği bittikten sonra da amatör olarak spor yapmaya devam etti. Pandemi döneminde evde kalan ve oldukça sıkılan Ayar, evindeki malzemeleri değerlendirerek kendisine spor aletleri yaptı. Damacanaları ağırlık, kapı askılığını da ağırlık taşıma aparatı olarak kullanan Ayar, evinin sığınağında bulduğu bir boruyu da barfiks barı olarak değerlendirdi. Evinde bu şekilde istediği zaman spor yapabilen Ayar, doğayı da geniş bir spor salonu olarak görüyor. Boş zamanlarında doğada koşu yapan Ayar, bulduğu bir kütükle de çeşitli egzersizler yapıyor. “Kendi yöntemlerimi buldum” Çocukluğundan bu zamana kadar hep hareketli bir insan olduğunu söyleyen Osman Ayar, “Askerde spora yeteneğim olduğunu keşfettim diyebilirim. Askerden geldikten sonra koşu tarzı sporlara, atletizme merakım vardı. Bu yönde devamlı spor yaparak vaktimi geçiriyordum. Özellikle pandemi döneminde epey bir süre evde kaldık. O zaman zarfı içerisinde ‘Acaba evdeki ekipmanlardan ne gibi spor aletleri oluşturabilirim’ gibi düşünerek kendi yöntemlerimi buldum diyebilirim. Bunlar da çok işime yaradı açıkçası” dedi.
Onun İçin Kütük Ve Damacana Ağırlık, Doğa İse Spor Salonu

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yaşayan 43 yaşındaki Osman Ayar, evindeki malzemeleri değerlendirerek kendisine spor aletleri yaptı. Bulduğu kütükleri ve su dolu damacanaları ağırlık olarak kullanan Ayar, evini ve doğayı spor salonu olarak görüyor.
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yaşayan 43 yaşındaki Osman Ayar, askerlik yaparken spora olan yeteneğini fark etti. Bunun üzerine Ayar, sağlıklı bir yaşam sürebilmek için askerliği bittikten sonra da amatör olarak spor yapmaya devam etti. Pandemi döneminde evde kalan ve oldukça sıkılan Ayar, evindeki malzemeleri değerlendirerek kendisine spor aletleri yaptı. Damacanaları ağırlık, kapı askılığını da ağırlık taşıma aparatı olarak kullanan Ayar, evinin sığınağında bulduğu bir boruyu da barfiks barı olarak değerlendirdi. Evinde bu şekilde istediği zaman spor yapabilen Ayar, doğayı da geniş bir spor salonu olarak görüyor. Boş zamanlarında doğada koşu yapan Ayar, bulduğu bir kütükle de çeşitli egzersizler yapıyor.

“Kendi yöntemlerimi buldum”
Çocukluğundan bu zamana kadar hep hareketli bir insan olduğunu söyleyen Osman Ayar, “Askerde spora yeteneğim olduğunu keşfettim diyebilirim. Askerden geldikten sonra koşu tarzı sporlara, atletizme merakım vardı. Bu yönde devamlı spor yaparak vaktimi geçiriyordum. Özellikle pandemi döneminde epey bir süre evde kaldık. O zaman zarfı içerisinde ‘Acaba evdeki ekipmanlardan ne gibi spor aletleri oluşturabilirim’ gibi düşünerek kendi yöntemlerimi buldum diyebilirim. Bunlar da çok işime yaradı açıkçası” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.