Orhan; “Aynı görüntü bizde olsaydı, hain derlerdi”

Siyaset 22.06.2021 - 16:42, Güncelleme: 22.06.2021 - 16:42
 

Orhan; “Aynı görüntü bizde olsaydı, hain derlerdi”

Türk bayrağı görüntüleri sonrasında AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya özür dilerken CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’dan Kaya’ya cevap gecikmedi. Orhan, “Bizde bu görüntüler olmaz, diyelim ki olsaydı ne vatan hainliğimiz ne de düşmanlığımız kalırdı” dedi.

Türk bayrağı görüntüleri tartışması devam ediyor. Görüntüler sonrasında özür dileyen AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’ya CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’dan yanıt gecikmedi. Orhan, “Özür dilemek erdemdir, eyvallah da millî ve manevi değerlere yapılan saygısızlığın özrü olmaz. Bizde bu görüntüler olmaz, diyelim ki olsaydı ne vatan hainliğimiz ne de düşmanlığımız kalırdı. Her defasında milliyetçilikten dem vuranlar bu işlere imza atıyor. Masada görüntülerde kimler varsa disipline verilmeli o zaman özrün de bir anlamı olur. Türk bayrağına yapılan bu saygısızlığı bir kez daha kınıyoruz, kabullenmiyoruz” dedi. ORHAN, MÜZİSYENLERE SAHİP ÇIKTI Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın pandemi tedbirleri kapsamında "kusura bakmasınlar" diye duyurduğu 00.00'dan sonra müzik yasağı kararına da değinen CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Müzik sesinin kimseye zararı olmaz. Müzisyenler aylardır çaresiz ve perişan. Buna rağmen sesleri çıkmıyor insanları rahatsız etmiyorlar. Müzikten rahatsız olan bir iktidar var karşımızda.  Bizler de AK Partiden rahatsızız. Onların verdikleri zarardan rahatsızız. Bu salgın nasıl bir salgınsa müzikten de bulaşıyor demek ki. Bizler de yalandan dolandan rahatsızız, işsizlikten rahatsızız, geçim derdinden rahatsızız” dedi.
Türk bayrağı görüntüleri sonrasında AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya özür dilerken CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’dan Kaya’ya cevap gecikmedi. Orhan, “Bizde bu görüntüler olmaz, diyelim ki olsaydı ne vatan hainliğimiz ne de düşmanlığımız kalırdı” dedi.

Türk bayrağı görüntüleri tartışması devam ediyor. Görüntüler sonrasında özür dileyen AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya’ya CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’dan yanıt gecikmedi. Orhan, “Özür dilemek erdemdir, eyvallah da millî ve manevi değerlere yapılan saygısızlığın özrü olmaz. Bizde bu görüntüler olmaz, diyelim ki olsaydı ne vatan hainliğimiz ne de düşmanlığımız kalırdı. Her defasında milliyetçilikten dem vuranlar bu işlere imza atıyor. Masada görüntülerde kimler varsa disipline verilmeli o zaman özrün de bir anlamı olur. Türk bayrağına yapılan bu saygısızlığı bir kez daha kınıyoruz, kabullenmiyoruz” dedi.

ORHAN, MÜZİSYENLERE SAHİP ÇIKTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın pandemi tedbirleri kapsamında "kusura bakmasınlar" diye duyurduğu 00.00'dan sonra müzik yasağı kararına da değinen CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Müzik sesinin kimseye zararı olmaz. Müzisyenler aylardır çaresiz ve perişan. Buna rağmen sesleri çıkmıyor insanları rahatsız etmiyorlar. Müzikten rahatsız olan bir iktidar var karşımızda.  Bizler de AK Partiden rahatsızız. Onların verdikleri zarardan rahatsızız. Bu salgın nasıl bir salgınsa müzikten de bulaşıyor demek ki. Bizler de yalandan dolandan rahatsızız, işsizlikten rahatsızız, geçim derdinden rahatsızız” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.