19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Orhan; “İktidarın yürüyüşü bunlar”

Siyaset 11.06.2021 - 17:52, Güncelleme: 11.06.2021 - 17:52
 

Orhan; “İktidarın yürüyüşü bunlar”

Orhan; “İktidarın yürüyüşü bunlar”

CHP Gebze tarafından son günlerde gerçekleşen mahalle ziyaretleri kısa sürede alkış aldı. Başkan Gökhan Orhan ve ekibi mahalle mahalle dolaşırken sıkmadık el çalmadık kapı bırakmadan yollarına devam ederken yerelde iktidar olmak için şimdiden kolları sıvamış şekilde çalışıyorlar. CHP Gebze İlçe Başkanlığı son dönemde başlattığı mahalle ziyaretleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve partililer, mahalle mahalle dolaşırken sıkmadık el çalmadık kapı bırakmadan erken seçim startı vermiş durumdalar. Oldukça güzel olan bu çalışma herkesin dikkatini çekerken alkış almasına sebep oluyor. İlçe Başkanı Gökhan Orhan, partililerle beraber gittiği mahallelerde ilgi görürken aynı zamanda yeni üye çalışmaları da gerçekleştiriyor. “HER GEÇEN GÜN GÜÇLÜYÜZ” Gebze’deki tüm mahallelerde yapılacak olan ziyaretler yeni haftayla beraber devam edecek. Yavuz Selim, Hürriyet ve Mustafa Paşa Mahallesine yapılan ziyaretlerde oldukça ilgi ve destek gören partililer, kendilerini anlatıp mahallenin sıkıntılarını dinleyerek çözüm noktasında görüş alışverişi yaptılar. Partililer, bundan böyle de mahalle ziyaretlerine devam edeceklerini kaydederken İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Her geçen gün daha da büyüyen, güçlenen bir Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak yaşadığınız kente hizmeti, sorunlarına çözüm üretmeyi ilke edindik, görev bildik. İktidarın yürüyüşü bunlar” ifadesini kullandı. 
Orhan; “İktidarın yürüyüşü bunlar”

CHP Gebze tarafından son günlerde gerçekleşen mahalle ziyaretleri kısa sürede alkış aldı. Başkan Gökhan Orhan ve ekibi mahalle mahalle dolaşırken sıkmadık el çalmadık kapı bırakmadan yollarına devam ederken yerelde iktidar olmak için şimdiden kolları sıvamış şekilde çalışıyorlar.

CHP Gebze İlçe Başkanlığı son dönemde başlattığı mahalle ziyaretleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve partililer, mahalle mahalle dolaşırken sıkmadık el çalmadık kapı bırakmadan erken seçim startı vermiş durumdalar. Oldukça güzel olan bu çalışma herkesin dikkatini çekerken alkış almasına sebep oluyor. İlçe Başkanı Gökhan Orhan, partililerle beraber gittiği mahallelerde ilgi görürken aynı zamanda yeni üye çalışmaları da gerçekleştiriyor.

“HER GEÇEN GÜN GÜÇLÜYÜZ”

Gebze’deki tüm mahallelerde yapılacak olan ziyaretler yeni haftayla beraber devam edecek. Yavuz Selim, Hürriyet ve Mustafa Paşa Mahallesine yapılan ziyaretlerde oldukça ilgi ve destek gören partililer, kendilerini anlatıp mahallenin sıkıntılarını dinleyerek çözüm noktasında görüş alışverişi yaptılar. Partililer, bundan böyle de mahalle ziyaretlerine devam edeceklerini kaydederken İlçe Başkanı Gökhan Orhan, “Her geçen gün daha da büyüyen, güçlenen bir Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak yaşadığınız kente hizmeti, sorunlarına çözüm üretmeyi ilke edindik, görev bildik. İktidarın yürüyüşü bunlar” ifadesini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.