‘’Ormanlarımız Yok Olmasın’’ Sergisi Ormanya’da Açıldı

Kültür-Sanat 27.10.2021 - 11:15, Güncelleme: 27.10.2021 - 11:15
 

‘’Ormanlarımız Yok Olmasın’’ Sergisi Ormanya’da Açıldı

‘’Ormanlarımız Yok Olmasın’’ Sergisi Ormanya’da Açıldı

“Ormanlarımız Yok Olmasın” temalı canlı performans resim etkinliğinde Ormanya’yı tuvallerine taşıyan öğrencilerin eserleri sergilenmeye başladı Güzel Sanatlar ve Anadolu Liselerinde eğitim gören öğrenciler, orman yangınlarına karşı farkındalık oluşturmak için “Ormanlarımız Yok Olmasın” temalı canlı performans resim etkinliği düzenlenmişti. Türkiye’nin en çok ziyaret edilen doğal yaşam alanı Ormanya’da gerçekleşen etkinlikte öğrencilerin, doğayı tuvallerine yansıttığı eserler Ormanya Sergi Salonu’nda sergilenmeye başladı. ORMANLARIMIZ YOK OLMASIN Kartepe Güzel Sanatlar Lisesi, Çayırova Yapı Kredi ve Çolakoğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Gebze Çolakoğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nden “1000 Okul Projesi” kapsamında sergilenmeye değer görülen eser sahipleri ile yepyeni bir proje daha hayat buldu. Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliğince gerçekleştirilen “Ormanlarımız Yok Olmasın” temalı canlı performans resim etkinliği 33 öğrenciyle Ormanya’da gerçekleştirilmişti. Orman yangınlarına karşı farkındalık oluşturmak isteyen Güzel Sanatlar Liselerinde eğitim gören öğrenciler Ormanya’da hayal güçlerini konuşturduğu eserler, sergilenmeye başladı. ORMANYA ZİYARETÇİLERİ SANATA DOYACAK Ormanya’da Türkiye’nin ilk Orman Kütüphanesi, Ormanköy, Göller, Böcek Oteli, Yaban Yaşam Alanı, Yaban Hayatı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi gibi bölümlerde gerçekleşen canlı performans resim etkinliğinde ortaya çıkan eserler Ormanya Sergi Salonunda görücüye çıktı. Ormanlarımız yok olmasın temasıyla farkındalık oluşturmak isteyen öğrencilerin çizimleri 15 Aralık tarihine kadar  Ormanya Sergi Salonunda gezilebilecek.
‘’Ormanlarımız Yok Olmasın’’ Sergisi Ormanya’da Açıldı

“Ormanlarımız Yok Olmasın” temalı canlı performans resim etkinliğinde Ormanya’yı tuvallerine taşıyan öğrencilerin eserleri sergilenmeye başladı

Güzel Sanatlar ve Anadolu Liselerinde eğitim gören öğrenciler, orman yangınlarına karşı farkındalık oluşturmak için “Ormanlarımız Yok Olmasın” temalı canlı performans resim etkinliği düzenlenmişti. Türkiye’nin en çok ziyaret edilen doğal yaşam alanı Ormanya’da gerçekleşen etkinlikte öğrencilerin, doğayı tuvallerine yansıttığı eserler Ormanya Sergi Salonu’nda sergilenmeye başladı.

ORMANLARIMIZ YOK OLMASIN

Kartepe Güzel Sanatlar Lisesi, Çayırova Yapı Kredi ve Çolakoğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Gebze Çolakoğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nden “1000 Okul Projesi” kapsamında sergilenmeye değer görülen eser sahipleri ile yepyeni bir proje daha hayat buldu. Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliğince gerçekleştirilen “Ormanlarımız Yok Olmasın” temalı canlı performans resim etkinliği 33 öğrenciyle Ormanya’da gerçekleştirilmişti. Orman yangınlarına karşı farkındalık oluşturmak isteyen Güzel Sanatlar Liselerinde eğitim gören öğrenciler Ormanya’da hayal güçlerini konuşturduğu eserler, sergilenmeye başladı.

ORMANYA ZİYARETÇİLERİ SANATA DOYACAK

Ormanya’da Türkiye’nin ilk Orman Kütüphanesi, Ormanköy, Göller, Böcek Oteli, Yaban Yaşam Alanı, Yaban Hayatı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi gibi bölümlerde gerçekleşen canlı performans resim etkinliğinde ortaya çıkan eserler Ormanya Sergi Salonunda görücüye çıktı. Ormanlarımız yok olmasın temasıyla farkındalık oluşturmak isteyen öğrencilerin çizimleri 15 Aralık tarihine kadar  Ormanya Sergi Salonunda gezilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.