19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ortaokul Öğrencileri Kaymakam Güler İle Görüştü

Kocaeli 28.10.2021 - 14:12, Güncelleme: 28.10.2021 - 14:12
 

Ortaokul Öğrencileri Kaymakam Güler İle Görüştü

50. Yıl Chrysler Ortaokulu 2. sınıf öğrencileri, Kaymakam Mustafa Güler ile röportaj yaptılar.

Hayat Bilgisi dersinin “Kentimizi Yönetenler” konulu dönemsel proje ödevi ile ilgili röportaj yapmak için velileri ile birlikte 2. Sınıf öğrencileri Yusuf Eymen Gürz, Miray Özel, Ece Koçhan ve Yusuf Enes Karataş Kaymakam Mustafa Güler'i makamında ziyaret etti. Öğrenciler ile velileri makamında kabul eden Kaymakam Güler, öğrencilerin sorularını içtenlikle cevapladı. Öğrencilere Kaymakamlık mesleği ile ilgili bilgiler veren Kaymakam Mustafa Güler, öğrencilerin başarılı bir eğitim görmelerini arzuladığını ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öğrencilerin takdim ettiği çiçeği alan Kaymakam Mustafa Güler, öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdi, öğrencilerle kısa bir sohbetin ardından röportaj sorularını yanıtladı.  Öğrencilere kitap okumayı kendilerine ilke edinmeleri konusunda tavsiyelerde bulunan Kaymakam Mustafa Güler, öğrenciler ile ailelerini 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına ve fener alayı kortej yürüyüşüne davet ederek Türk Bayrağı, kitap ve kalem seti hediye etti.  
50. Yıl Chrysler Ortaokulu 2. sınıf öğrencileri, Kaymakam Mustafa Güler ile röportaj yaptılar.

Hayat Bilgisi dersinin “Kentimizi Yönetenler” konulu dönemsel proje ödevi ile ilgili röportaj yapmak için velileri ile birlikte 2. Sınıf öğrencileri Yusuf Eymen Gürz, Miray Özel, Ece Koçhan ve Yusuf Enes Karataş Kaymakam Mustafa Güler'i makamında ziyaret etti.


Öğrenciler ile velileri makamında kabul eden Kaymakam Güler, öğrencilerin sorularını içtenlikle cevapladı. Öğrencilere Kaymakamlık mesleği ile ilgili bilgiler veren Kaymakam Mustafa Güler, öğrencilerin başarılı bir eğitim görmelerini arzuladığını ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Öğrencilerin takdim ettiği çiçeği alan Kaymakam Mustafa Güler, öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdi, öğrencilerle kısa bir sohbetin ardından röportaj sorularını yanıtladı. 


Öğrencilere kitap okumayı kendilerine ilke edinmeleri konusunda tavsiyelerde bulunan Kaymakam Mustafa Güler, öğrenciler ile ailelerini 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına ve fener alayı kortej yürüyüşüne davet ederek Türk Bayrağı, kitap ve kalem seti hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.