Osman Hamdi’de kültür sanatlı günlere dönülüyor!

Kültür-Sanat 06.10.2020 - 15:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Osman Hamdi’de kültür sanatlı günlere dönülüyor!

Koronavirüs salgını nedeniyle Mart ayından bu yana kapalı olan ve herhangi bir etkinlik gerçekleştirmeyen Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde etkinlikler yeniden başlıyor. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarıyla birlikte yeniden Pazar günü start alacak olan etkinliklerde ayrıca vatandaşlar salona girmeden HES Kodu almaları gerecek. Pazar günü saat 14.00’te Nasreddin Hoca isimli çocuk tiyatrosuyla başlayacak olan etkinlikler öncesinde heyecan var. Mart ayından bu yana kapalı olan Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde Gebzeliler yeniden program takip edebilecekler. Covid-19 salgını nedeniyle programlar kurallara uygun olarak gerçekleştirilirken Ekim ayı programı da sosyal medyadan yayınlanmış oldu. GKM SESSİZ KALIYOR Öte yandan Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nin uzun aradan sonra etkinliklere yeniden start verecek olması vatandaşları sevindirirken gözler Gebze Kültür Merkezi’ne çevrildi. Gebze’nin bir diğer kültür merkezi olan GKM’de henüz herhangi bir program açıklanmazken görünen o ki sanatseverlerin programlar adına GKM’yi bir süre daha beklemeleri gerekecek. Şu an için sadece meclis toplantılarının yapıldığı GKM, etkinlikler konusunda bakalım ne zaman eski günlerine dönüş yaparak etkinlikler gerçekleştirmeye başlayacak?

Koronavirüs salgını nedeniyle Mart ayından bu yana kapalı olan ve herhangi bir etkinlik gerçekleştirmeyen Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde etkinlikler yeniden başlıyor. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarıyla birlikte yeniden Pazar günü start alacak olan etkinliklerde ayrıca vatandaşlar salona girmeden HES Kodu almaları gerecek. Pazar günü saat 14.00’te Nasreddin Hoca isimli çocuk tiyatrosuyla başlayacak olan etkinlikler öncesinde heyecan var. Mart ayından bu yana kapalı olan Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde Gebzeliler yeniden program takip edebilecekler. Covid-19 salgını nedeniyle programlar kurallara uygun olarak gerçekleştirilirken Ekim ayı programı da sosyal medyadan yayınlanmış oldu.

GKM SESSİZ KALIYOR

Öte yandan Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nin uzun aradan sonra etkinliklere yeniden start verecek olması vatandaşları sevindirirken gözler Gebze Kültür Merkezi’ne çevrildi. Gebze’nin bir diğer kültür merkezi olan GKM’de henüz herhangi bir program açıklanmazken görünen o ki sanatseverlerin programlar adına GKM’yi bir süre daha beklemeleri gerekecek. Şu an için sadece meclis toplantılarının yapıldığı GKM, etkinlikler konusunda bakalım ne zaman eski günlerine dönüş yaparak etkinlikler gerçekleştirmeye başlayacak?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.