Otobüse binmek ayrı yetenek istiyor

Gebze 11.06.2021 - 11:24, Güncelleme: 11.06.2021 - 11:24
 

Otobüse binmek ayrı yetenek istiyor

Gebze’deki birçok otobüs durağında aynı sıkıntı yaşanıyor. Durak önlerine bırakılan araçlar, yayalar için büyük sıkıntı oluşturuyor. Otobüs bekleyen vatandaşlar durum böyle olunca otobüse binmek için deyim yerinde adeta kılı kırk yarmak zorunda kalıyorlar.

Gebze’de birçok otobüs durağında aynı çile yaşanıyor. Durak önlerine normalde yasak olmasına karşın gelişigüzel park edilen araçlar vatandaşa büyük sıkıntı yaşatıyor. Otobüs beklerken zor durumda kalan vatandaşlar çoğu zaman otobüse binme konusunda dezavantaj yaşıyor. Zira gelen otobüs şoförü duraktaki yolcuyu park edilen araç nedeniyle göremeyebiliyor. Otobüs bekleyen vatandaşlar durum böyle olunca otobüse binmek için deyim yerinde adeta kılı kırk yarmak zorunda kalıyorlar. Gebze’deki pek çok otobüs durağında aynı sıkıntı yaşanırken vatandaş çözüm bekliyor. YETKİLİLER DEVREYE GİRMELİ Engellileri, yaşlıları ve hamileleri de işin içine kattığımızda Gebze’de otobüse binmek, ayrı yetenek istiyor. Bir türlü çözülemeyen bu sıkıntı nedeniyle otobüs durakları önleri adeta araçların park etme noktası haline geliyor. Sorumsuz araç sürücülerinin gelişigüzel park etmeleri durakta otobüs bekleyenleri mağdur ederken bu konuda yetkililerin devreye girmesi ve vatandaşın mağduriyetini artık sona erdirmeleri acilen gerekiyor.
Gebze’deki birçok otobüs durağında aynı sıkıntı yaşanıyor. Durak önlerine bırakılan araçlar, yayalar için büyük sıkıntı oluşturuyor. Otobüs bekleyen vatandaşlar durum böyle olunca otobüse binmek için deyim yerinde adeta kılı kırk yarmak zorunda kalıyorlar.

Gebze’de birçok otobüs durağında aynı çile yaşanıyor. Durak önlerine normalde yasak olmasına karşın gelişigüzel park edilen araçlar vatandaşa büyük sıkıntı yaşatıyor. Otobüs beklerken zor durumda kalan vatandaşlar çoğu zaman otobüse binme konusunda dezavantaj yaşıyor. Zira gelen otobüs şoförü duraktaki yolcuyu park edilen araç nedeniyle göremeyebiliyor. Otobüs bekleyen vatandaşlar durum böyle olunca otobüse binmek için deyim yerinde adeta kılı kırk yarmak zorunda kalıyorlar. Gebze’deki pek çok otobüs durağında aynı sıkıntı yaşanırken vatandaş çözüm bekliyor.

YETKİLİLER DEVREYE GİRMELİ

Engellileri, yaşlıları ve hamileleri de işin içine kattığımızda Gebze’de otobüse binmek, ayrı yetenek istiyor. Bir türlü çözülemeyen bu sıkıntı nedeniyle otobüs durakları önleri adeta araçların park etme noktası haline geliyor. Sorumsuz araç sürücülerinin gelişigüzel park etmeleri durakta otobüs bekleyenleri mağdur ederken bu konuda yetkililerin devreye girmesi ve vatandaşın mağduriyetini artık sona erdirmeleri acilen gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.