19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Özdilek Kırbaş’ın mutlu günü!

Gebze 30.06.2021 - 13:29, Güncelleme: 30.06.2021 - 13:29
 

Özdilek Kırbaş’ın mutlu günü!

Özdilek Kırbaş’ın mutlu günü!

Gebze Kaymakamlığının emektar çalışanlarından Özdilek Kırbaş ile Gülçin Kırbaş çiftinin güzel kızı Merve Funda, hafta sonu Saliha ve Yusuf Cankurtaran çiftinin yakışıklı oğlu Ahmet Furkan ile hayatını birleştirdi. Genç çiftlerin nikahını Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz kıyarken, nikâh şahitleri ise Gebze Kaymakamı Mustafa GÜLER, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebez Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ilhan Kadıoğlu, Kocaeli Erzurumlular Vakıf Başkanı Ahmet Önal, Kedfe Başkanı Tekin Dursun, Kedfe Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin, Kocaeli ASKF Başkanı Murat Aydın, Oltulular Federasyon Başkanı Murat Güzel, Oltulular Federasyon başkanı İstafil Kamacı, Ebru Kılıç, Kamil Can Eseler, Sungur Kahraman, Şeyma Gül Durmuş, Zehra Erva Ergün ve Elif Çamcı oldu. Gebze, Darıca, Kocaeli ve İstanbul’dan çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı düğünde Kırbaş ve Cankurtaran ailelerinin tüm davetlilerle yakından ilgilendiği gözlendi. Düğüne katılımdan oldukça memnun olduğu gözlenen Özdilek Kırbaş, sosyal medya hesabından tüm katılımcıların isimlerini yayınlayarak, katılımcılara, çiçek ve çelenk gönderenlere, telefon ve telgrafla bu özel günde yanlarında olan tüm dostlarına teşekkür etti. Genç çiftleri tebrik ediyor, mutluluklarının bir ömür devam etmesini diliyoruz.    
Özdilek Kırbaş’ın mutlu günü!

Gebze Kaymakamlığının emektar çalışanlarından Özdilek Kırbaş ile Gülçin Kırbaş çiftinin güzel kızı Merve Funda, hafta sonu Saliha ve Yusuf Cankurtaran çiftinin yakışıklı oğlu Ahmet Furkan ile hayatını birleştirdi. Genç çiftlerin nikahını Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz kıyarken, nikâh şahitleri ise Gebze Kaymakamı Mustafa GÜLER, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebez Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ilhan Kadıoğlu, Kocaeli Erzurumlular Vakıf Başkanı Ahmet Önal, Kedfe Başkanı Tekin Dursun, Kedfe Kurucu Başkanı Gencay Yıldıztekin, Kocaeli ASKF Başkanı Murat Aydın, Oltulular Federasyon Başkanı Murat Güzel, Oltulular Federasyon başkanı İstafil Kamacı, Ebru Kılıç, Kamil Can Eseler, Sungur Kahraman, Şeyma Gül Durmuş, Zehra Erva Ergün ve Elif Çamcı oldu.

Gebze, Darıca, Kocaeli ve İstanbul’dan çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı düğünde Kırbaş ve Cankurtaran ailelerinin tüm davetlilerle yakından ilgilendiği gözlendi. Düğüne katılımdan oldukça memnun olduğu gözlenen Özdilek Kırbaş, sosyal medya hesabından tüm katılımcıların isimlerini yayınlayarak, katılımcılara, çiçek ve çelenk gönderenlere, telefon ve telgrafla bu özel günde yanlarında olan tüm dostlarına teşekkür etti. Genç çiftleri tebrik ediyor, mutluluklarının bir ömür devam etmesini diliyoruz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.