19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Özkan Sarıtoprak’a bir görev daha

Siyaset 03.09.2021 - 10:19, Güncelleme: 03.09.2021 - 10:19
 

Özkan Sarıtoprak’a bir görev daha

Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi ve Plan Bütçe Komisyon Üyesi Özkan Sarıtoprak, başarılı çalışmalarının sonucu grup sözcülüğüne layık görülerek aldı.

Sahada aktifliği ile öne çıkan Darıca Belediyesi’nin en genç meclis üyesi Özkan Sarıtoprak, yeni bir göreve layık görüldü. Plan Bütçe Komisyon Üyesi olan ve Darıca Belediyesi’nin her kalem gelir-giderini en ince ayrıntısına kadar inceleyen Sarıtoprak, CHP Grup Sözcüsü oldu. Başarılı çalışmalarının mükafatını alan Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak, yeni görevinde de başarılı çalışmalara imza atacağını söyledi. PARTİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ İlçe başkanı ve partililerine teşekkür eden Darıca Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Özkan Sarıtoprak, “2019 yılından bu yana bulunduğumuz konumu en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Hem partide, hem de sahada çalışmalarımızla diğer partilere örnek olduk. Vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinleyerek yetkili mercilere ilettik. Bugün de partimiz bizi bu göreve layık gördü. Her zaman olduğu gibi bu görevimizde de partimizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışacağız” dedi.
Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi ve Plan Bütçe Komisyon Üyesi Özkan Sarıtoprak, başarılı çalışmalarının sonucu grup sözcülüğüne layık görülerek aldı.

Sahada aktifliği ile öne çıkan Darıca Belediyesi’nin en genç meclis üyesi Özkan Sarıtoprak, yeni bir göreve layık görüldü. Plan Bütçe Komisyon Üyesi olan ve Darıca Belediyesi’nin her kalem gelir-giderini en ince ayrıntısına kadar inceleyen Sarıtoprak, CHP Grup Sözcüsü oldu. Başarılı çalışmalarının mükafatını alan Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak, yeni görevinde de başarılı çalışmalara imza atacağını söyledi.

PARTİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

İlçe başkanı ve partililerine teşekkür eden Darıca Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Özkan Sarıtoprak, “2019 yılından bu yana bulunduğumuz konumu en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Hem partide, hem de sahada çalışmalarımızla diğer partilere örnek olduk. Vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinleyerek yetkili mercilere ilettik. Bugün de partimiz bizi bu göreve layık gördü. Her zaman olduğu gibi bu görevimizde de partimizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.