19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Öztekin STK Temsilcileri ile buluştu

Darıca 22.03.2015 - 16:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Öztekin STK Temsilcileri ile buluştu

Ak parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Öztekin Kaşukçi, Kars, Ardahan ve Iğdırlı sanayici, işadamı, siyasetçi ve sivil topluk temsilcileri ile birlikte Paradise İslan Otel’de bir toplantı yaptı.

Bugün Kocaeli’de Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri’nin temayülüne başvuracak olan Ak Parti İl Başkanlığı buradan gelecek sonuçlarla aday listesini belirlemekte bir mesafe daha katedecek.Bu uygulama öncesinde Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Öztekin Kaşukçi özellikle hemşerileri çerçevesindeki işadamı, siyasetçi ve dernek başkanları ile bir araya gelerek destek istedi. Kaşukçi hemşerilerine yönelik yaptığı toplantıda,”Sizler bana yada benim dışımda birkaç aday adayına oy verebilirsiniz. Benim aday listesinde olup olmamada çok önemli değil. Önemli olan doğulu bir arkadaşımızın bu listede yer alarak bizleri temsil etmesidir. Listenin içinde biz şu Karslı bir isimle yola devam edeceğiz deseler bugün aday adaylığımdan vazgeçebilirim. Yarın (Bugün) mutlaka Karslı sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizin oy vermek üzere bir fedakarlık yaparak Kocaeli’ne gitmeleri en büyük ricamdır.”dedi. YOĞUN KATILIM OLDU Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Öztekin Kaşukçi tarafından Bayramoğlu Paradise İsland Otel’de düzenlenen toplantıya, KAISİAD Yönetim Kurulu başkanı Nasrettin Bavaş ve Yönetimi, Çayırova Eski Belediye Başkan yardımcısı Savaş Özdemir, Darıca Belediye Meclis Üyesi Yakup Kaya,  Darıca Ak Parti siyasetinin tanınan isimlerinden Nurbay Aydemir, Gürhan Türk, Darıca Digor İlçesi Dağhan Köyü Derneği Başkanı Özgür Agin, Darıca Karslılar Derneği Başkanı Nevzat Aytekin gibi isimlerin yanı sıra çok sayıda Karslı İl, İlçe, ve Köy dernek temsilcileri yer aldı. Toplantıda ayrıca Karslı Derneklerin federasyon oluşturulması için önerilerde bulunuldu. Katılımcılar federasyon önerisi ve Öztekin Kaşukçi’ye destek olunması yönünde kısa konuşmalar gerçekleştirerek toplantıyı sonlandırdılar.
Ak parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Öztekin Kaşukçi, Kars, Ardahan ve Iğdırlı sanayici, işadamı, siyasetçi ve sivil topluk temsilcileri ile birlikte Paradise İslan Otel’de bir toplantı yaptı.

Bugün Kocaeli’de Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri’nin temayülüne başvuracak olan Ak Parti İl Başkanlığı buradan gelecek sonuçlarla aday listesini belirlemekte bir mesafe daha katedecek.Bu uygulama öncesinde Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Öztekin Kaşukçi özellikle hemşerileri çerçevesindeki işadamı, siyasetçi ve dernek başkanları ile bir araya gelerek destek istedi. Kaşukçi hemşerilerine yönelik yaptığı toplantıda,”Sizler bana yada benim dışımda birkaç aday adayına oy verebilirsiniz. Benim aday listesinde olup olmamada çok önemli değil. Önemli olan doğulu bir arkadaşımızın bu listede yer alarak bizleri temsil etmesidir. Listenin içinde biz şu Karslı bir isimle yola devam edeceğiz deseler bugün aday adaylığımdan vazgeçebilirim. Yarın (Bugün) mutlaka Karslı sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizin oy vermek üzere bir fedakarlık yaparak Kocaeli’ne gitmeleri en büyük ricamdır.”dedi.

YOĞUN KATILIM OLDU

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Öztekin Kaşukçi tarafından Bayramoğlu Paradise İsland Otel’de düzenlenen toplantıya, KAISİAD Yönetim Kurulu başkanı Nasrettin Bavaş ve Yönetimi, Çayırova Eski Belediye Başkan yardımcısı Savaş Özdemir, Darıca Belediye Meclis Üyesi Yakup Kaya,  Darıca Ak Parti siyasetinin tanınan isimlerinden Nurbay Aydemir, Gürhan Türk, Darıca Digor İlçesi Dağhan Köyü Derneği Başkanı Özgür Agin, Darıca Karslılar Derneği Başkanı Nevzat Aytekin gibi isimlerin yanı sıra çok sayıda Karslı İl, İlçe, ve Köy dernek temsilcileri yer aldı. Toplantıda ayrıca Karslı Derneklerin federasyon oluşturulması için önerilerde bulunuldu. Katılımcılar federasyon önerisi ve Öztekin Kaşukçi’ye destek olunması yönünde kısa konuşmalar gerçekleştirerek toplantıyı sonlandırdılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.