“Pandemideki başarısızlığı arkasında bırakarak istifa etti!”

Siyaset 06.08.2021 - 15:11, Güncelleme: 06.08.2021 - 15:13
 

“Pandemideki başarısızlığı arkasında bırakarak istifa etti!”

Ziya Selçuk’un Milli Eğitim Bakanlığından istifa edişini değerlendiren İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Ziya Selçuk arkasında pandemi sürecini iyi yönetemediği gerçeğini bırakarak istifa etti” dedi.

2018 yılında Milli Eğitim Bakanı görevine getirilen Ziya Selçuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ve Resmi Gazete'de yayımlanan kararla istifa ettiğini açıklamıştı. Kararda 'görevden af talebinin kabul edildiği' bildirilen Ziya Selçuk'un istifa haberi de sosyal medyada büyük yankı uyandırırken sosyal medya kullanıcıların bir kısmı Ziya Selçuk'a destek paylaşımlarında bulunarak kararı eleştirirken; diğer bir kısmı Selçuk'un görevden ayrılmasını doğru buldu. YILDIZ, “PANDEMİ SÜRECİNİ İYİ YÖNETEMEDİ” Resmi Gazete'nin dünkü sayısıyla Türkiye'nin eğitim-öğretiminde bir dönem daha kapandı. 2018 yılında Milli Eğitim Bakanı görevine getirilen eğitimci Ziya Selçuk, verdiği istifanın kabul edilmesi üzerine görevi bıraktı. Selçuk'un yerine ise Mahmut Özer getirildi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak görevi bıraktığını duyuran Ziya Selçuk, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Öte yandan birçok kesim tarafından Ziya Selçuk'un istifasına hem destek hem eleştiri geldi. Eski Bakan Ziya Selçuk’un istifasını eleştiren isimlerden biri de İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız oldu. Başkan Yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Eski Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un istifasını değerlendirerek, “AK Parti döneminde yapboz haline getirilen eğitim alanında her gelen bakan gibi ‘bu sistem eski tamamen yenileyeceğiz’ söylemlerine ve istikrarlı başarısızlıklarına tanık olduğumuz eğitim sisteminde Sn. Ziya Selçuk arkasında pandemi sürecini iyi yönetemediği gerçeğini bırakarak istifa etti” ifadelerini kullandı.
Ziya Selçuk’un Milli Eğitim Bakanlığından istifa edişini değerlendiren İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Ziya Selçuk arkasında pandemi sürecini iyi yönetemediği gerçeğini bırakarak istifa etti” dedi.

2018 yılında Milli Eğitim Bakanı görevine getirilen Ziya Selçuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ve Resmi Gazete'de yayımlanan kararla istifa ettiğini açıklamıştı. Kararda 'görevden af talebinin kabul edildiği' bildirilen Ziya Selçuk'un istifa haberi de sosyal medyada büyük yankı uyandırırken sosyal medya kullanıcıların bir kısmı Ziya Selçuk'a destek paylaşımlarında bulunarak kararı eleştirirken; diğer bir kısmı Selçuk'un görevden ayrılmasını doğru buldu.

YILDIZ, “PANDEMİ SÜRECİNİ İYİ YÖNETEMEDİ”

Resmi Gazete'nin dünkü sayısıyla Türkiye'nin eğitim-öğretiminde bir dönem daha kapandı. 2018 yılında Milli Eğitim Bakanı görevine getirilen eğitimci Ziya Selçuk, verdiği istifanın kabul edilmesi üzerine görevi bıraktı. Selçuk'un yerine ise Mahmut Özer getirildi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak görevi bıraktığını duyuran Ziya Selçuk, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Öte yandan birçok kesim tarafından Ziya Selçuk'un istifasına hem destek hem eleştiri geldi. Eski Bakan Ziya Selçuk’un istifasını eleştiren isimlerden biri de İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız oldu. Başkan Yıldız, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Eski Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un istifasını değerlendirerek, “AK Parti döneminde yapboz haline getirilen eğitim alanında her gelen bakan gibi ‘bu sistem eski tamamen yenileyeceğiz’ söylemlerine ve istikrarlı başarısızlıklarına tanık olduğumuz eğitim sisteminde Sn. Ziya Selçuk arkasında pandemi sürecini iyi yönetemediği gerçeğini bırakarak istifa etti” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.