19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Pehlevan, Darıca’da çalışmaları inceledi

Darıca 09.09.2021 - 11:53, Güncelleme: 09.09.2021 - 11:53
 

Pehlevan, Darıca’da çalışmaları inceledi

Pehlevan, Darıca’da çalışmaları inceledi

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve beraberindeki heyet, bazı incelemelerde bulunmak amacıyla Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatırım çalışmalarını yerinde değerlendirdi. Bölgenin önemli sağlık merkezlerinden olan SBÜ Kocaeli Darıca Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve ekibi, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş’ten merkezde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ardından çeşitli incelemeler amacıyla Gebze’ye geçen heyet, ilimizdeki çeşitli sağlık yatırımlarının inşaat çalışmalarını yerinde gözlemleyerek yetkililerden çeşitli bilgiler aldılar. Değerlendirmelerde Pehlevan’a Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Şeref Kasımoğlu, Destek Hizmetleri Başkanı Mustafa Tekin ve Mimar Sedef Şeşen’de eşlik etti.
Pehlevan, Darıca’da çalışmaları inceledi

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve beraberindeki heyet, bazı incelemelerde bulunmak amacıyla Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatırım çalışmalarını yerinde değerlendirdi.

Bölgenin önemli sağlık merkezlerinden olan SBÜ Kocaeli Darıca Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve ekibi, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş’ten merkezde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ardından çeşitli incelemeler amacıyla Gebze’ye geçen heyet, ilimizdeki çeşitli sağlık yatırımlarının inşaat çalışmalarını yerinde gözlemleyerek yetkililerden çeşitli bilgiler aldılar. Değerlendirmelerde Pehlevan’a Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Şeref Kasımoğlu, Destek Hizmetleri Başkanı Mustafa Tekin ve Mimar Sedef Şeşen’de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.