19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Perilerimiz Lideri Büyülemek İstiyor

Spor 07.01.2022 - 16:11, Güncelleme: 07.01.2022 - 16:11
 

Perilerimiz Lideri Büyülemek İstiyor

Perilerimiz Lideri Büyülemek İstiyor

UMF Yapı İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı sezonun 13.mücadelesinde lider Fenerbahçe Safi Port deplasmanına çıkacak Fenerbahçe Metro Enerji Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma bugün saat 16.30’da başlayacak olup TivibuSpor’dan naklen yayınlanacak. GENEL BİR HATIRLATMA Temsilcimiz son 5 oyundur kazanamazken sahasında oynadığı son karşılaşmada Nesibe Aydın’a üstünlük sağlayamayarak ve skoru tutamadan yenilen  perilerimiz, lider önünde rekabeti bol bir mücadele verecek. Bu sezon çıktığı 12 mücadelede sadece 4 galibiyet alabilen UMF Yapı İzmit Belediyespor, en farklı mağlubiyetini OGM Ormanspor’a karşı 94-57’lik sonuçla aldı. Temsilcimiz en farklı galibiyetlerini ise Beşiktaş’a karşı 85-67’lik skorla ve Çankaya Üni deplasmanında 93-75’le buldu
Perilerimiz Lideri Büyülemek İstiyor

UMF Yapı İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı sezonun 13.mücadelesinde lider Fenerbahçe Safi Port deplasmanına çıkacak Fenerbahçe Metro Enerji Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma bugün saat 16.30’da başlayacak olup TivibuSpor’dan naklen yayınlanacak.

GENEL BİR HATIRLATMA

Temsilcimiz son 5 oyundur kazanamazken sahasında oynadığı son karşılaşmada Nesibe Aydın’a üstünlük sağlayamayarak ve skoru tutamadan yenilen  perilerimiz, lider önünde rekabeti bol bir mücadele verecek. Bu sezon çıktığı 12 mücadelede sadece 4 galibiyet alabilen UMF Yapı İzmit Belediyespor, en farklı mağlubiyetini OGM Ormanspor’a karşı 94-57’lik sonuçla aldı. Temsilcimiz en farklı galibiyetlerini ise Beşiktaş’a karşı 85-67’lik skorla ve Çankaya Üni deplasmanında 93-75’le buldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.