19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Petrol-İş’ten Nedex Kimya işçilerine destek!

Dilovası 22.06.2021 - 17:04, Güncelleme: 22.06.2021 - 17:04
 

Petrol-İş’ten Nedex Kimya işçilerine destek!

Petrol-İş’ten Nedex Kimya işçilerine destek!

Dilovası’nda bulunan Nedex Kimya fabrikasında çalışan işçiler, toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine greve çıkmasının ardından Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Süleyman Akyüz, işçileri grev yerinde ziyaret etti. Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Süleyman Akyüz, toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine greve çıkan Nedex Kimya fabrikası işçilerini ziyaret etti. Ziyarette Akyüz’e Petrol-İş Sendikası Genel Sekreteri Salih Akduman, Mali Sekreter Erhan Yakışan, Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Niyazi Recepkethüda ve Yönetim Sekreteri Ünal Akbulut eşlik etti. Grev alanında üyelerle bir araya gelen Akyüz ve beraberindekileri fabrika önünde bekleyen üyeler ve Gebze Şube yöneticileri sloganlarla karşıladı. Grev alanında işçilere hitaben konuşan Genel Başkan Süleyman Akyüz, Nedex işçilerinin verdiği mücadeleye Petrol-İş Yönetimi olarak ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini belirtti. “MÜCADELE VERMEKTEN KAÇMAYACAĞIZ” Grevin hiçbir zaman tek başına amaç olmadığını vurgulayan Genel Başkan Akyüz, gerektiği yerde sonuna kadar mücadele vermekten kaçınmayacaklarının da mesajını vererek, işverene çağrıda bulundu. Akyüz, “bir an önce toplu sözleşme masası kurulmalı ve iş barışının yeniden tesis edilmesi gerek. Petrol-İş’in Genel Merkez ve şubeleriyle Nedex işçilerinin yanındayız. Sözleşme demek yeni haklar, yeni kazanımlar elde etmek demektir. Bunu da elde edene kadar mücadelemiz devam edecektir. Nedex Grevimizin bizlere ve tüm işçi sınıfına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Petrol-İş’ten Nedex Kimya işçilerine destek!

Dilovası’nda bulunan Nedex Kimya fabrikasında çalışan işçiler, toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine greve çıkmasının ardından Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Süleyman Akyüz, işçileri grev yerinde ziyaret etti.

Petrol-İş Sendikası Genel Başkanı Süleyman Akyüz, toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine greve çıkan Nedex Kimya fabrikası işçilerini ziyaret etti. Ziyarette Akyüz’e Petrol-İş Sendikası Genel Sekreteri Salih Akduman, Mali Sekreter Erhan Yakışan, Örgütlenme ve Eğitim Sekreteri Niyazi Recepkethüda ve Yönetim Sekreteri Ünal Akbulut eşlik etti. Grev alanında üyelerle bir araya gelen Akyüz ve beraberindekileri fabrika önünde bekleyen üyeler ve Gebze Şube yöneticileri sloganlarla karşıladı. Grev alanında işçilere hitaben konuşan Genel Başkan Süleyman Akyüz, Nedex işçilerinin verdiği mücadeleye Petrol-İş Yönetimi olarak ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini belirtti.

“MÜCADELE VERMEKTEN KAÇMAYACAĞIZ”

Grevin hiçbir zaman tek başına amaç olmadığını vurgulayan Genel Başkan Akyüz, gerektiği yerde sonuna kadar mücadele vermekten kaçınmayacaklarının da mesajını vererek, işverene çağrıda bulundu. Akyüz, “bir an önce toplu sözleşme masası kurulmalı ve iş barışının yeniden tesis edilmesi gerek. Petrol-İş’in Genel Merkez ve şubeleriyle Nedex işçilerinin yanındayız. Sözleşme demek yeni haklar, yeni kazanımlar elde etmek demektir. Bunu da elde edene kadar mücadelemiz devam edecektir. Nedex Grevimizin bizlere ve tüm işçi sınıfına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.