“Porsiyonlarımızı daha ne kadar küçültelim?”

Siyaset 10.09.2021 - 13:52, Güncelleme: 10.09.2021 - 13:52
 

“Porsiyonlarımızı daha ne kadar küçültelim?”

“Porsiyonlarımızı daha ne kadar küçültelim?”

Deva Partisi Eğitim Sağlık Sosyal İşler ve Dış İlişkiler Başkanı Yasin Aydın, Kocaeli’de yapılan gizli ekmek zammına tepki gösterdi.  Aydın; “Sofralarımızın vazgeçilmezi olan, olmazsa olmazı temel gıda ihtiyacımız olan ekmeğin, geçtiğimiz günlerde gramajının düşürülmesi halkımız açısından kabul edilebilir bir şey değildir. Kocaeli ve Gebze bölgesinde yaşanan bu gizli ekmek zammından duyduğumuz rahatsızlığı ifade etmek isterim. Oysaki Kocaeli Fırıncılar Odası çok değil Şubat ayında ekmek zammı yapmıştı. Çok geçmeden yaşanan ikinci "gizli" ekmek zammı sosyal durumu kötüye giden halkımızı, dar gelirli vatandaşımızı zora sokmuştur. Soframıza ulaşan 230gr'lık ekmeğimiz 30gr küçültülmüş olup adeta alıkonmuştur” dedi. “VATANDAŞLARIMIZIN SIKINTILARINI SAHADA GÖZLEMLEYECEĞİZ” Sözlerini sürdüren Aydın, “Partimizin Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından; vatandaşlarımızın temel yaşam hakları, beslenme, barınma ve güvenlik olmak üzere süratle çalışmalarımızı sürdürürken, soframıza doğrudan etki eden bu durum karşısında sessiz kalmamız düşünülemez. Üzülerek ifade etmeliyim ki dar gelirli vatandaşlarımızı her geçen gün daha da zor günlerin bekliyor olmasıdır. Üst gelir grubuna sahip, ekonominin bozulmasında rol oynayan yetkililerin, kendi yaşam kalitelerinde düşüşün aksine daha fazla israfını kamuoyu çok açık bilmektedir. İtibardan tasarruf olmaz, porsiyonlarımızı küçültelim demeleri bu yanlış ve adil olmayan sosyal düzenin tezahürüdür. Deva Partisi Sosyal Politikalar Başkanlığı olarak; vatandaşlarımızın tüm sıkıntılarını sahada gözlemleyip, uygun akılcı politikalar geliştirerek bu adaletsizliği ortadan kaldırmak için çalışacağımızı bildiririz. Bu bağlamda gerek partim, gerek şahsım adına elimizden ne geliyorsa yapacağımızı kamuoyuna bildiririm” ifadelerini kullandı.
“Porsiyonlarımızı daha ne kadar küçültelim?”

Deva Partisi Eğitim Sağlık Sosyal İşler ve Dış İlişkiler Başkanı Yasin Aydın, Kocaeli’de yapılan gizli ekmek zammına tepki gösterdi.  Aydın; “Sofralarımızın vazgeçilmezi olan, olmazsa olmazı temel gıda ihtiyacımız olan ekmeğin, geçtiğimiz günlerde gramajının düşürülmesi halkımız açısından kabul edilebilir bir şey değildir. Kocaeli ve Gebze bölgesinde yaşanan bu gizli ekmek zammından duyduğumuz rahatsızlığı ifade etmek isterim. Oysaki Kocaeli Fırıncılar Odası çok değil Şubat ayında ekmek zammı yapmıştı. Çok geçmeden yaşanan ikinci "gizli" ekmek zammı sosyal durumu kötüye giden halkımızı, dar gelirli vatandaşımızı zora sokmuştur. Soframıza ulaşan 230gr'lık ekmeğimiz 30gr küçültülmüş olup adeta alıkonmuştur” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZIN SIKINTILARINI SAHADA GÖZLEMLEYECEĞİZ”

Sözlerini sürdüren Aydın, “Partimizin Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından; vatandaşlarımızın temel yaşam hakları, beslenme, barınma ve güvenlik olmak üzere süratle çalışmalarımızı sürdürürken, soframıza doğrudan etki eden bu durum karşısında sessiz kalmamız düşünülemez. Üzülerek ifade etmeliyim ki dar gelirli vatandaşlarımızı her geçen gün daha da zor günlerin bekliyor olmasıdır. Üst gelir grubuna sahip, ekonominin bozulmasında rol oynayan yetkililerin, kendi yaşam kalitelerinde düşüşün aksine daha fazla israfını kamuoyu çok açık bilmektedir. İtibardan tasarruf olmaz, porsiyonlarımızı küçültelim demeleri bu yanlış ve adil olmayan sosyal düzenin tezahürüdür. Deva Partisi Sosyal Politikalar Başkanlığı olarak; vatandaşlarımızın tüm sıkıntılarını sahada gözlemleyip, uygun akılcı politikalar geliştirerek bu adaletsizliği ortadan kaldırmak için çalışacağımızı bildiririz. Bu bağlamda gerek partim, gerek şahsım adına elimizden ne geliyorsa yapacağımızı kamuoyuna bildiririm” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.