GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

POTADA GENÇ MİLLİLERDEN POLONYA’YA 7 SAYI FARK ATTI

Spor 05.08.2021 - 10:12, Güncelleme: 05.08.2021 - 10:12
 

POTADA GENÇ MİLLİLERDEN POLONYA’YA 7 SAYI FARK ATTI

POTADA GENÇ MİLLİLERDEN POLONYA’YA 7 SAYI FARK ATTI

Konya’nın ev sahipliğinde düzenlenen FIBA 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Challenger C Grubu’nda mücadele eden Ay-yıldızlılarımız, ilk maçında karşılaştığı Polonya’yı 81-74'lük skorla mağlup etti. Konya Spor ve Kongre Merkezi'nde oynanan müsabakayı Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu Üyesi Alper Arıkoğlu ve TBF yetkilileri takip etti. MÜSABAKADAN DETAYLAR Millilerimiz mücadeleye Berke Büyüktuncel, Yiğit Hamza Mestoğlu, Haktan Yavaş, Samet Yiğitoğlu ve Ege Tan Yıldızoğlu beşiyle başladı. Ay-yıldızlılarımız karşılaşmanın ilk yarısını 41-38 geride tamamladı.18 Yaş Altı Erkek Milli Takımımızda Berke Büyüktuncel 29, Samet Yiğitoğlu 19, Zekeriya Tekin 12 sayı kaydetti. Polonya’da ise Hubert Lalak ve Maksymilian Wilczek 15'er sayıyla oynadı.
POTADA GENÇ MİLLİLERDEN POLONYA’YA 7 SAYI FARK ATTI

Konya’nın ev sahipliğinde düzenlenen FIBA 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Challenger C Grubu’nda mücadele eden Ay-yıldızlılarımız, ilk maçında karşılaştığı Polonya’yı 81-74'lük skorla mağlup etti. Konya Spor ve Kongre Merkezi'nde oynanan müsabakayı Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Yönetim Kurulu Üyesi Alper Arıkoğlu ve TBF yetkilileri takip etti.

MÜSABAKADAN DETAYLAR

Millilerimiz mücadeleye Berke Büyüktuncel, Yiğit Hamza Mestoğlu, Haktan Yavaş, Samet Yiğitoğlu ve Ege Tan Yıldızoğlu beşiyle başladı. Ay-yıldızlılarımız karşılaşmanın ilk yarısını 41-38 geride tamamladı.18 Yaş Altı Erkek Milli Takımımızda Berke Büyüktuncel 29, Samet Yiğitoğlu 19, Zekeriya Tekin 12 sayı kaydetti. Polonya’da ise Hubert Lalak ve Maksymilian Wilczek 15'er sayıyla oynadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.