POTADA KONDİSYONERLİK SERTİFİKA PROGRAMI 10-12 AĞUSTOSTA

Spor 28.07.2021 - 10:42, Güncelleme: 28.07.2021 - 10:42
 

POTADA KONDİSYONERLİK SERTİFİKA PROGRAMI 10-12 AĞUSTOSTA

POTADA KONDİSYONERLİK SERTİFİKA PROGRAMI 10-12 AĞUSTOSTA

Türkiye Basketbol Federasyonu Eğitim Kurulu Faaliyet Programında yer alan “Basketbol Kondisyonerliği Sertifika Programı” 10-12 Ağustos 2021 tarihleri gerçekleştirilecek. Kondisyonerlerin ortak bir programa tabi tutularak, sektörün ihtiyaçlarının belirlenmeye çalışılması temel hedef olarak belirlenmiş ve 2019 yılında programın ilki İstanbul’da düzenlenmişti. Pandemi sebebiyle 2020 yılında düzenlenemeyen programın ikincisinin, Covid-19 pandemi sürecinin sebep olduğu şartlar göz önünde bulundurularak, katılımcıların sağlığını riske etmemek amacıyla internet üzerinden online düzenlenmesi kararlaştırıldı. KATILIM ŞARTLARI ŞU ŞEKİLDE 1'inci madde ön koşul olmak kaydıyla, diğer maddeler kapsamında yer alan koşullardan herhangi birini sağlamış olmak. 1- Üniversitelerin Spor Bilimleri Fakülteleri, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulları ile Beden Eğitimi ve Spor eğitimi veren fakülte programlarının herhangi birinden mezun olmak. 2- Lisanslı seviyede (sözleşmeli-sözleşmesiz ligler*) basketbol oynamış olmak, 3- En az 1. kademe basketbol antrenörü belgesine sahip olmak, 4- Spor Bilimleri Fakültesi “basketbol” ihtisas mezunu olmak, 5- Son üç (3) sezon içerisinde Türkiye Basketbol Federasyonu sözleşmeli liglerinde* veya son iki (2) sezon içerisinde Türkiye Basketbol Federasyonu sözleşmesiz liglerinde* yer alan takımlarda kondisyoner olarak görev yapmış olmak. 6- Türkiye Basketbol Federasyonu bünyesindeki Milli takımlarda kondisyoner olarak halen görevli ya da geçmiş dönemlerde görev yapmış olmak. ^^^^^^^
POTADA KONDİSYONERLİK SERTİFİKA PROGRAMI 10-12 AĞUSTOSTA

Türkiye Basketbol Federasyonu Eğitim Kurulu Faaliyet Programında yer alan “Basketbol Kondisyonerliği Sertifika Programı” 10-12 Ağustos 2021 tarihleri gerçekleştirilecek.

Kondisyonerlerin ortak bir programa tabi tutularak, sektörün ihtiyaçlarının belirlenmeye çalışılması temel hedef olarak belirlenmiş ve 2019 yılında programın ilki İstanbul’da düzenlenmişti. Pandemi sebebiyle 2020 yılında düzenlenemeyen programın ikincisinin, Covid-19 pandemi sürecinin sebep olduğu şartlar göz önünde bulundurularak, katılımcıların sağlığını riske etmemek amacıyla internet üzerinden online düzenlenmesi kararlaştırıldı.

KATILIM ŞARTLARI ŞU ŞEKİLDE

1'inci madde ön koşul olmak kaydıyla, diğer maddeler kapsamında yer alan koşullardan herhangi birini sağlamış olmak.

1- Üniversitelerin Spor Bilimleri Fakülteleri, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulları ile Beden Eğitimi ve Spor eğitimi veren fakülte programlarının herhangi birinden mezun olmak.

2- Lisanslı seviyede (sözleşmeli-sözleşmesiz ligler*) basketbol oynamış olmak,

3- En az 1. kademe basketbol antrenörü belgesine sahip olmak,

4- Spor Bilimleri Fakültesi “basketbol” ihtisas mezunu olmak,

5- Son üç (3) sezon içerisinde Türkiye Basketbol Federasyonu sözleşmeli liglerinde* veya son iki (2) sezon içerisinde Türkiye Basketbol Federasyonu sözleşmesiz liglerinde* yer alan takımlarda kondisyoner olarak görev yapmış olmak.

6- Türkiye Basketbol Federasyonu bünyesindeki Milli takımlarda kondisyoner olarak halen görevli ya da geçmiş dönemlerde görev yapmış olmak. ^^^^^^^

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.