PTT’den Kaymakam Güler’e ziyaret

Gebze 24.10.2021 - 13:10, Güncelleme: 24.10.2021 - 13:10
 

PTT’den Kaymakam Güler’e ziyaret

PTT’den Kaymakam Güler’e ziyaret

Türkiye'nin en köklü kurumlarından biri olan PTT’nin (Posta ve Telgraf Teşkilatı) kuruluşunun 181. yıl dönümü dolayısıyla 15 Temmuz Şehitleri PTT Merkez Müdürü Tacettin Mazlum ile  Merkez PTT Müdür Vekili  Halil Güler  Kaymakam Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti. Ziyarette 15 Temmuz Şehitleri PTT Merkez Müdürü Tacettin Mazlum posta, kargo, bankacılık ve elektronik ticaret alanlarında hizmet verdiklerini ifade ederek kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kaymakam Mustafa Güler, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek PTT'nin pandemi sürecinde üstün görev anlayışı ile vatandaşlarımıza hizmet verdiğini ve her geçen gün yeni hizmet alanlarına yönelerek başarılı çalışmalar sergilediğini ifade etti. Kaymakam Güler çalışmalarından dolayı tüm PTT çalışanlarını kutladığını, aynı hizmet anlayışı ile yola devam etmeleri gerektiğini belirterek  “181. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle tüm PTT çalışanlarını tebrik ederim” dedi.
PTT’den Kaymakam Güler’e ziyaret

Türkiye'nin en köklü kurumlarından biri olan PTT’nin (Posta ve Telgraf Teşkilatı) kuruluşunun 181. yıl dönümü dolayısıyla 15 Temmuz Şehitleri PTT Merkez Müdürü Tacettin Mazlum ile  Merkez PTT Müdür Vekili  Halil Güler  Kaymakam Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti. Ziyarette 15 Temmuz Şehitleri PTT Merkez Müdürü Tacettin Mazlum posta, kargo, bankacılık ve elektronik ticaret alanlarında hizmet verdiklerini ifade ederek kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kaymakam Mustafa Güler, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek PTT'nin pandemi sürecinde üstün görev anlayışı ile vatandaşlarımıza hizmet verdiğini ve her geçen gün yeni hizmet alanlarına yönelerek başarılı çalışmalar sergilediğini ifade etti. Kaymakam Güler çalışmalarından dolayı tüm PTT çalışanlarını kutladığını, aynı hizmet anlayışı ile yola devam etmeleri gerektiğini belirterek  “181. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle tüm PTT çalışanlarını tebrik ederim” dedi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.