“Rabbim bizleri devletsiz bırakmasın”

Gebze 16.07.2020 - 16:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Rabbim bizleri devletsiz bırakmasın”

ULAŞIM EKİPLERİ MAĞDUR ETMEDİ

Gebze çarşı durağında otobüs bekleyen Gebzeli yolcuları Büyükşehir ulaşım ekipleri yarı yolda bırakmadı. Durumu sosyal medyada görenler “bravo, insanlık daha ölmemiş” yorumunu yaptı. Gebze çarşı durağında otobüs bekleyen Gebzeli yolcuları Büyükşehir ulaşım ekipleri yarı yolda bırakmadı. Durumu sosyal medyadan paylaşan vatandaş, “Bu akşam Gebze çarşı durağında otobüs beklerken saatlerce gelmeyen otobüs yüzünden mağdur olan vatandaşları Kocaeli ulaşım ekipleri araçla mağdur olan vatandaşları tek tek evlerine bıraktı. Rabbim bizleri devletsiz bırakmasın” yorumunu yaptı. GÜNÜN KONUSU OLDU Gebze çarşı durağında otobüsü geciken vatandaşları mağdur etmeyen ekipler, vatandaşlardan teşekkür üstüne teşekkür alırken Kocaeli Ulaşım ekipleri getirilen araçlar Gebzelilerin mağduriyetini giderdi. Vatandaşların yardımına koşan ekipler, yolcuları teker teker eve bırakırken 2020 yılında insanlık ölmemiş dedirtti. Sosyal medyada günün konusu olan bu davranış, Gebzeli olsun ya da olmasın tüm vatandaşlardan övgü dolu sözler aldı.
ULAŞIM EKİPLERİ MAĞDUR ETMEDİ

Gebze çarşı durağında otobüs bekleyen Gebzeli yolcuları Büyükşehir ulaşım ekipleri yarı yolda bırakmadı. Durumu sosyal medyada görenler “bravo, insanlık daha ölmemiş” yorumunu yaptı.

Gebze çarşı durağında otobüs bekleyen Gebzeli yolcuları Büyükşehir ulaşım ekipleri yarı yolda bırakmadı. Durumu sosyal medyadan paylaşan vatandaş, “Bu akşam Gebze çarşı durağında otobüs beklerken saatlerce gelmeyen otobüs yüzünden mağdur olan vatandaşları Kocaeli ulaşım ekipleri araçla mağdur olan vatandaşları tek tek evlerine bıraktı. Rabbim bizleri devletsiz bırakmasın” yorumunu yaptı.

GÜNÜN KONUSU OLDU

Gebze çarşı durağında otobüsü geciken vatandaşları mağdur etmeyen ekipler, vatandaşlardan teşekkür üstüne teşekkür alırken Kocaeli Ulaşım ekipleri getirilen araçlar Gebzelilerin mağduriyetini giderdi. Vatandaşların yardımına koşan ekipler, yolcuları teker teker eve bırakırken 2020 yılında insanlık ölmemiş dedirtti. Sosyal medyada günün konusu olan bu davranış, Gebzeli olsun ya da olmasın tüm vatandaşlardan övgü dolu sözler aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.