19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ramazan Silin dünya evine girdi

Spor 22.08.2021 - 14:20, Güncelleme: 22.08.2021 - 15:17
 

Ramazan Silin dünya evine girdi

Ramazan Silin dünya evine girdi

Türk futbolunun tecrübeli ve başarılı teknik direktörlerinden Ramazan Silin, dünya evine girdi. Ankara Akalın Weeding Plaza’da gerçekleşen muhteşem bir düğün töreniyle gönlünü kaptırdığı Aytaç ailesinin kızları Fatoş ile hayatını birleştiren Ramazan Silin, evliler kervanına katıldı. Futbolculuk kariyerinde Trabzonspor’un da kalesini koruyan eski kaleci Silin’in düğününe futbol camiasının yakından tanıdığı çok sayıda antrenör, futbolcu, menajer, kulüp yöneticileri ve spor adamları katılırken, birbirlerine çok yakışan Fatoş&Ramazan Silin çiftinin nikah şahitliklerini Türkiye Futbol Antrenörler Derneği(TÜFAD) Genel Başkanı İsmail Dilber yaptı. SİLİN TEŞEKKÜR ETTİ Nikah akdinin gerçekleşmesinin ardından unutulmaz bir dans performansı sergileyen çiftler, tüm masaları tek tek dolaşarak konukları selamlarken, tebrikleri kabul ettiler. Silin yaptığı açıklamada, “Bizleri mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Gazetemiz olarak Fatoş&Ramazan Silin çiftini tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
Ramazan Silin dünya evine girdi

Türk futbolunun tecrübeli ve başarılı teknik direktörlerinden Ramazan Silin, dünya evine girdi. Ankara Akalın Weeding Plaza’da gerçekleşen muhteşem bir düğün töreniyle gönlünü kaptırdığı Aytaç ailesinin kızları Fatoş ile hayatını birleştiren Ramazan Silin, evliler kervanına katıldı. Futbolculuk kariyerinde Trabzonspor’un da kalesini koruyan eski kaleci Silin’in düğününe futbol camiasının yakından tanıdığı çok sayıda antrenör, futbolcu, menajer, kulüp yöneticileri ve spor adamları katılırken, birbirlerine çok yakışan Fatoş&Ramazan Silin çiftinin nikah şahitliklerini Türkiye Futbol Antrenörler Derneği(TÜFAD) Genel Başkanı İsmail Dilber yaptı.

SİLİN TEŞEKKÜR ETTİ

Nikah akdinin gerçekleşmesinin ardından unutulmaz bir dans performansı sergileyen çiftler, tüm masaları tek tek dolaşarak konukları selamlarken, tebrikleri kabul ettiler. Silin yaptığı açıklamada, “Bizleri mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Gazetemiz olarak Fatoş&Ramazan Silin çiftini tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.