Recep Kaya; “Vakalar düştü, Haziran’ı bekleyelim”

Siyaset 18.05.2021 - 09:46, Güncelleme: 18.05.2021 - 09:46
 

Recep Kaya; “Vakalar düştü, Haziran’ı bekleyelim”

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, tam kapanma sonrasında başlatılan kademeli normalleşmeyi gazetemize değerlendirdi. Başkan Kaya, “Vakalar düştü, alınan kararların ne kadar doğru ve yerinde olduğu ortaya çıktı” dedi.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, tam kapanma kararının ne kadar doğru olduğunun ortaya çıktığını ve düşen vakaların bunun kanıtı olduğu kaydetti. Başkan Kaya, “Vakalar inanılmaz derecede düştü. Çok şükür, bakın tam kapanma kararı ne kadar doğruymuş. Yetkililere ve kurallara uyan vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ederim. İnşallah daha güzel yerlere geleceğiz. Bana göre kademeli şekilde yasakların kalkması kararı da inanılmaz doğru ve yerinde. 1 Haziran’da çok daha serbest olacağız, çok daha rahat edeceğiz” şeklinde konuştu. “GEVŞEMEK YOK AYNEN DEVAM” Aşı çalışmalarına değinen İlçe Başkanı Recep Kaya, “Aşı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Aşı en büyük silahımız. İnşallah tüm bu gelişmelerle beraber salgını sonlandırırız. Ben tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Kademeli normalleşme hayırlı olsun. Bana göre çok yerinde kararlar alındı ve alınmaya da devam ediyor. İnşallah daha güzel günler yaşayacağız hep beraber. Ben sonsuz teşekkür ediyorum. Salgın konusunda mücadele devam edecek, tedbirlere uymaya devam edelim” dedi.
AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, tam kapanma sonrasında başlatılan kademeli normalleşmeyi gazetemize değerlendirdi. Başkan Kaya, “Vakalar düştü, alınan kararların ne kadar doğru ve yerinde olduğu ortaya çıktı” dedi.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, tam kapanma kararının ne kadar doğru olduğunun ortaya çıktığını ve düşen vakaların bunun kanıtı olduğu kaydetti. Başkan Kaya, “Vakalar inanılmaz derecede düştü. Çok şükür, bakın tam kapanma kararı ne kadar doğruymuş. Yetkililere ve kurallara uyan vatandaşlarımıza sonsuz teşekkür ederim. İnşallah daha güzel yerlere geleceğiz. Bana göre kademeli şekilde yasakların kalkması kararı da inanılmaz doğru ve yerinde. 1 Haziran’da çok daha serbest olacağız, çok daha rahat edeceğiz” şeklinde konuştu.

“GEVŞEMEK YOK AYNEN DEVAM”

Aşı çalışmalarına değinen İlçe Başkanı Recep Kaya, “Aşı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Aşı en büyük silahımız. İnşallah tüm bu gelişmelerle beraber salgını sonlandırırız. Ben tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Kademeli normalleşme hayırlı olsun. Bana göre çok yerinde kararlar alındı ve alınmaya da devam ediyor. İnşallah daha güzel günler yaşayacağız hep beraber. Ben sonsuz teşekkür ediyorum. Salgın konusunda mücadele devam edecek, tedbirlere uymaya devam edelim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.