Recep Laç: Ben Ve Arkadaşlarımın Tek Bir Amacı Var, O Da Centilmenlik Ve Kardeşlik!

Spor 13.11.2021 - 09:34, Güncelleme: 13.11.2021 - 09:34
 

Recep Laç: Ben Ve Arkadaşlarımın Tek Bir Amacı Var, O Da Centilmenlik Ve Kardeşlik!

Recep Laç: Ben Ve Arkadaşlarımın Tek Bir Amacı Var, O Da Centilmenlik Ve Kardeşlik!

Süper Amatör Lig A Grubunda rekabet eden temsilcilerimizden olan Dilovası Belediyespor’da Başkan Recep Laç, tavşancıl stadında oynanan ve 90. Dakikadaki penaltı golüyle 1-0  galip gelinen Dilovası Belediyespor – Suadiyespor müsabakası hakkında açıklama yaptı. DİLOVASI’NA GELEN TÜM TAKIMLARI EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLANMASI ADINA ÖNEMLİ BİR SORUMLULUĞUMUZ VAR Sporda şiddetin önüne geçmek adına 7 senedir yoğun bir çaba sarf ettiğini belirten Recep Laç karşılaşma bitiminde tesisin soyunma odasının maç ve kapılarının da kırıldığını söyleyerek sözlerine şu şekilde devam etti. 7 yıldır Dilovası Belediyespor ile başkanlık yapıyorum. Ben ve yönetici arkadaşlarımın tek bir amacı var, o da centilmenlik ve kardeşlik. Dilovası’na gelen tüm takımların en iyi şekilde ağırlanması adına önemli bir bu sorumluluğumuzu yerine getirmeye gayret ediyoruz. Kimi deplasmanlarda zor anlar da yaşadık, ırkçı saldırılara maruz kaldık. Ancak 1-2 kendini bilmezin söylemlerini hiçbir zaman camialara mâl etmedik. Biz de bu şekilde arıza çıkaranları aramızda barındırmadığımız gibi hiçbir şekilde maçlarımızda görmek istemiyoruz.
Recep Laç: Ben Ve Arkadaşlarımın Tek Bir Amacı Var, O Da Centilmenlik Ve Kardeşlik!

Süper Amatör Lig A Grubunda rekabet eden temsilcilerimizden olan Dilovası Belediyespor’da Başkan Recep Laç, tavşancıl stadında oynanan ve 90. Dakikadaki penaltı golüyle 1-0  galip gelinen Dilovası Belediyespor – Suadiyespor müsabakası hakkında açıklama yaptı.

DİLOVASI’NA GELEN TÜM TAKIMLARI EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLANMASI ADINA ÖNEMLİ BİR SORUMLULUĞUMUZ VAR

Sporda şiddetin önüne geçmek adına 7 senedir yoğun bir çaba sarf ettiğini belirten Recep Laç karşılaşma bitiminde tesisin soyunma odasının maç ve kapılarının da kırıldığını söyleyerek sözlerine şu şekilde devam etti. 7 yıldır Dilovası Belediyespor ile başkanlık yapıyorum. Ben ve yönetici arkadaşlarımın tek bir amacı var, o da centilmenlik ve kardeşlik. Dilovası’na gelen tüm takımların en iyi şekilde ağırlanması adına önemli bir bu sorumluluğumuzu yerine getirmeye gayret ediyoruz. Kimi deplasmanlarda zor anlar da yaşadık, ırkçı saldırılara maruz kaldık. Ancak 1-2 kendini bilmezin söylemlerini hiçbir zaman camialara mâl etmedik. Biz de bu şekilde arıza çıkaranları aramızda barındırmadığımız gibi hiçbir şekilde maçlarımızda görmek istemiyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.