Redoks Darıca Gençlerbirliği’nin potadaki rakipleri belli oldu!

Spor 16.09.2021 - 09:39, Güncelleme: 16.09.2021 - 09:39
 

Redoks Darıca Gençlerbirliği’nin potadaki rakipleri belli oldu!

Redoks Darıca Gençlerbirliği’nin potadaki rakipleri belli oldu!

Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde (TB2L) yeni sezon fikstür çekimi gerçekleştirildi. Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve Türkiye Basketbol Federasyonu’nun (TBF) YouTube kanalından da canlı yayınlanan kura çekimine; TBF Genel Sekreteri Emin Balcı, TBF yetkilileri ve kulüp temsilcileri katıldı. SEZON İŞLEYİŞİ VE FORMATI HAKKINDA GENEL BİLGİLER Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde 2021-2022 normal sezon grup müsabakaları 5-8 Kasım 2021 haftasında başlayacak olup 11-14 Mart 2022 tarihlerinde tamamlanacaktır. Normal sezon müsabakalarının tamamlanmasının ardından oynanacak olan Eleme Turu, Son 16 Turu ve Final Grubu müsabakalarının tarih ve yerleri ilerleyen dönemde ilan edilecektir. TEMSİLCİMİZ D GRUBUNDA MÜCADELE EDECEK Toplamda dört grup üzerinden mücadele edecek olan ekipler bir üst lige çıkabilmek adına ter dökecek. A, C, ve D gruplarında 9 ekip yer alırken B grubunun 10 takım olması dikkat çekici bir detay olarak göze çarpıyor. Bununla birlikte temsilcimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği D grubunda bulunuyor. Geçen seneye kıyasla daha tecrübeli bir profil çizen temsilcimiz bu sezon alacağı başarılı skorlar ile üst lige çıkma ve kalıcı olma niyetinde.  
Redoks Darıca Gençlerbirliği’nin potadaki rakipleri belli oldu!

Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde (TB2L) yeni sezon fikstür çekimi gerçekleştirildi. Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve Türkiye Basketbol Federasyonu’nun (TBF) YouTube kanalından da canlı yayınlanan kura çekimine; TBF Genel Sekreteri Emin Balcı, TBF yetkilileri ve kulüp temsilcileri katıldı.

SEZON İŞLEYİŞİ VE FORMATI HAKKINDA GENEL BİLGİLER

Türkiye Basketbol İkinci Ligi'nde 2021-2022 normal sezon grup müsabakaları 5-8 Kasım 2021 haftasında başlayacak olup 11-14 Mart 2022 tarihlerinde tamamlanacaktır. Normal sezon müsabakalarının tamamlanmasının ardından oynanacak olan Eleme Turu, Son 16 Turu ve Final Grubu müsabakalarının tarih ve yerleri ilerleyen dönemde ilan edilecektir.

TEMSİLCİMİZ D GRUBUNDA MÜCADELE EDECEK

Toplamda dört grup üzerinden mücadele edecek olan ekipler bir üst lige çıkabilmek adına ter dökecek. A, C, ve D gruplarında 9 ekip yer alırken B grubunun 10 takım olması dikkat çekici bir detay olarak göze çarpıyor. Bununla birlikte temsilcimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği D grubunda bulunuyor. Geçen seneye kıyasla daha tecrübeli bir profil çizen temsilcimiz bu sezon alacağı başarılı skorlar ile üst lige çıkma ve kalıcı olma niyetinde.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.