“Refahın vakti geldi”

Siyaset 13.09.2021 - 13:21, Güncelleme: 13.09.2021 - 13:21
 

“Refahın vakti geldi”

YENİDEN REFAH GEBZE’DEN MESAJ VAR;

Yeniden Refah Gebze İlçe Başkanlığı, mahallelerde düzenli olarak mahalle toplantılarını yapmaya devam ediyor. Toplantılarda Gebze’de kapı kapı gezdiklerinin mesajını veren partililer, Refahın vaktinin geldiğinin mesajını vererek, iktidara gelmeye hazır olduklarını söylediler. Yeniden Refah Gebze İlçe Başkanlığı, her hafta yaptıkları mahalle toplantılarını bu haftada eksiksiz gerçekleştirdi. Mevlana, Güzeller, Gaziler, İnönü, Arapçeşme ve Sultan Orhan Mahallelerinde toplanan partililer gündemi değerlendirerek mahallelerdeki sorun ve eksikleri belirlediler. Toplantılarda mahalle yöneticilerinin taleplerini de dinleyen Mahalle Başkanları, eksiksiz katılım gösteren yöneticilere teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. Öte yandan gerçekleştirilen mahalle toplantılarında istişarenin önemine vurgu yapan Mahalle Başkanları, haftalık olağan mahalle toplantılarının aksamadan sürdürmesi noktasında yöneticilere uyarılarda bulunarak Gebze’de kapıların ‘Yeniden Refah’ için açılmasının öneminden de bahsetti. REFAHIN VAKTİ GELDİ Yeniden Refah Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, mahallelerde gerçekleşen toplantılarla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Açıklamasında mahalle başkanlarına ve yöneticilerine teşekkür eden Başkan Kılıç, ‘Bekleyin, Biz Geliyoruz’ diyerek “Mevlana, Güzeller, Gaziler, İnönü, Arapçeşme ve Sultan Orhan Mahallesi toplantılarımız icra edildi. Kapıları Refah için açıyoruz. Tüm Gebze’de kapı kapı geziyor, milletimizi Yeniden Refah'a üye yapıyoruz. Halkımızın teveccühü ile bolluğun, bereketin, adaletin ve refahın vakti geldi” dedi. İKTİDARA GELMEYE HAZIRIZ Yerel de ve genelde iktidara gelmeye hazır olduklarının mesajını da veren Başkan Kılıç, “İktidara gelmek ve ülkemizin kaderini yeniden değiştirmek için biz hazırız. Milletimizi maddi ve manevi sıkıntılarından kurtarmak için Yeniden Refah Partisi var, Milli Görüş var, Biz varız diyoruz. Milli Görüş adı üzerinde Milli Görüş’tür. Biz önce millet ile bölüşürüz. Bu yüzden Erbakan ruhuyla Gebze’de çok şey değişecek. Yerel de ve genelde Allah'ın izniyle ilk seçimde Yeniden Refah Partisi ile Milli Görüş iktidarına kavuşacağız”
YENİDEN REFAH GEBZE’DEN MESAJ VAR;

Yeniden Refah Gebze İlçe Başkanlığı, mahallelerde düzenli olarak mahalle toplantılarını yapmaya devam ediyor. Toplantılarda Gebze’de kapı kapı gezdiklerinin mesajını veren partililer, Refahın vaktinin geldiğinin mesajını vererek, iktidara gelmeye hazır olduklarını söylediler.

Yeniden Refah Gebze İlçe Başkanlığı, her hafta yaptıkları mahalle toplantılarını bu haftada eksiksiz gerçekleştirdi. Mevlana, Güzeller, Gaziler, İnönü, Arapçeşme ve Sultan Orhan Mahallelerinde toplanan partililer gündemi değerlendirerek mahallelerdeki sorun ve eksikleri belirlediler. Toplantılarda mahalle yöneticilerinin taleplerini de dinleyen Mahalle Başkanları, eksiksiz katılım gösteren yöneticilere teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. Öte yandan gerçekleştirilen mahalle toplantılarında istişarenin önemine vurgu yapan Mahalle Başkanları, haftalık olağan mahalle toplantılarının aksamadan sürdürmesi noktasında yöneticilere uyarılarda bulunarak Gebze’de kapıların ‘Yeniden Refah’ için açılmasının öneminden de bahsetti.

REFAHIN VAKTİ GELDİ

Yeniden Refah Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, mahallelerde gerçekleşen toplantılarla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Açıklamasında mahalle başkanlarına ve yöneticilerine teşekkür eden Başkan Kılıç, ‘Bekleyin, Biz Geliyoruz’ diyerek “Mevlana, Güzeller, Gaziler, İnönü, Arapçeşme ve Sultan Orhan Mahallesi toplantılarımız icra edildi. Kapıları Refah için açıyoruz. Tüm Gebze’de kapı kapı geziyor, milletimizi Yeniden Refah'a üye yapıyoruz. Halkımızın teveccühü ile bolluğun, bereketin, adaletin ve refahın vakti geldi” dedi.

İKTİDARA GELMEYE HAZIRIZ

Yerel de ve genelde iktidara gelmeye hazır olduklarının mesajını da veren Başkan Kılıç, “İktidara gelmek ve ülkemizin kaderini yeniden değiştirmek için biz hazırız. Milletimizi maddi ve manevi sıkıntılarından kurtarmak için Yeniden Refah Partisi var, Milli Görüş var, Biz varız diyoruz. Milli Görüş adı üzerinde Milli Görüş’tür. Biz önce millet ile bölüşürüz. Bu yüzden Erbakan ruhuyla Gebze’de çok şey değişecek. Yerel de ve genelde Allah'ın izniyle ilk seçimde Yeniden Refah Partisi ile Milli Görüş iktidarına kavuşacağız”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.