Restoran önünde vuruldu, terliği ve arabasını bırakıp yaralı halde kaçtı

Asayiş 05.07.2022 - 09:42, Güncelleme: 05.07.2022 - 09:42
 

Restoran önünde vuruldu, terliği ve arabasını bırakıp yaralı halde kaçtı

Kocaeli’de bir restoranın önünde çıkan kavgada silahlar konuştu. Yaralanan şahsın terliklerini ve arabasını olay yerinde bırakıp kaçtığı öğrenildi.

Olay, saat 20.00 sıralarında İzmit ilçesi Ömerağa Mahallesi Salim Dervişoğlu Caddesi üzerindeki bir restoranın önünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, iki grup arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı çatışmaya döndü. İki grup birbirine kurşun yağdırdı. Olayda yaralanan ismi öğrenilemeyen bir kişi, ayağındaki terlikleri ve arabasını da bırakarak olay yerinden kaçtı. Olaya karışan diğer şahısların da hızla bölgeden uzaklaştığı öğrenildi. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri adrese sevk edildi. Adrese gelen polis sokağı kapatırken, olay yeri inceleme ekipleri de bölgede incelemelerde bulundu. Polis olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı.
Kocaeli’de bir restoranın önünde çıkan kavgada silahlar konuştu. Yaralanan şahsın terliklerini ve arabasını olay yerinde bırakıp kaçtığı öğrenildi.

Olay, saat 20.00 sıralarında İzmit ilçesi Ömerağa Mahallesi Salim Dervişoğlu Caddesi üzerindeki bir restoranın önünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, iki grup arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı çatışmaya döndü. İki grup birbirine kurşun yağdırdı. Olayda yaralanan ismi öğrenilemeyen bir kişi, ayağındaki terlikleri ve arabasını da bırakarak olay yerinden kaçtı. Olaya karışan diğer şahısların da hızla bölgeden uzaklaştığı öğrenildi. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri adrese sevk edildi. Adrese gelen polis sokağı kapatırken, olay yeri inceleme ekipleri de bölgede incelemelerde bulundu.
Polis olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.