Romanya Ankara Büyükelçisi Gebze’de

Gebze 13.07.2021 - 17:17, Güncelleme: 13.07.2021 - 17:17
 

Romanya Ankara Büyükelçisi Gebze’de

Romanya Ankara Büyükelçisi Gebze’de

Romanya Ankara Büyükelçisi Dr. Stefan Tinca ve Romanya Ekonomik ve Ticari İşler Müşaviri Michaela Turbaceanu, TÜBİTAK Marmara Araştırma Mekezi’ni (MAM) ziyaret etti. TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi (BİLGEM) Anten Test ve Araştırma Laboratuvarı’na yapılan ziyaret sonrasında; Romanya Ankara Büyükelçisi Dr. Stefan Tinca, Romanya Ekonomik ve Ticari İşler Müşaviri Michaela Turbaceanu, TÜBİTAK MAM Başkanı V. Dr. Osman Okur ve Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Burcu Özsoy bir araya geldi. AR-GE İŞBİRLİĞİNE AÇIĞIZ TÜBİTAK MAM’ın alt yapısı ve ürünleri hakkında bilgi verilerek muhtemel çalışma alanlarının önemine değinilirken,  Ar-Ge alanında iş birliğine TÜBİTAK MAM’ın açık olduğu ifade edildi. Akabinde, TÜBİTAK MAM Yer ve Deniz Bilimleri Enstitüsü (YDBE) Hızlandırılmış Kütle Spektroskopisi (AMS) Laboratuvarı, Enerji Enstitüsü (EE) Yakıt Pili Laboratuvarı ve Yakma ve Gazlaştırma Teknolojileri Pilot Tesisini ziyaret eden Romanya Ankara Büyükelçisi Dr. Stefan Tinca’ya, yapılan çalışmalar ile Enstitülerin ürün ve altyapısı hakkında araştırmacılar tarafından bilgi verildi.
Romanya Ankara Büyükelçisi Gebze’de

Romanya Ankara Büyükelçisi Dr. Stefan Tinca ve Romanya Ekonomik ve Ticari İşler Müşaviri Michaela Turbaceanu, TÜBİTAK Marmara Araştırma Mekezi’ni (MAM) ziyaret etti. TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi (BİLGEM) Anten Test ve Araştırma Laboratuvarı’na yapılan ziyaret sonrasında; Romanya Ankara Büyükelçisi Dr. Stefan Tinca, Romanya Ekonomik ve Ticari İşler Müşaviri Michaela Turbaceanu, TÜBİTAK MAM Başkanı V. Dr. Osman Okur ve Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Burcu Özsoy bir araya geldi.

AR-GE İŞBİRLİĞİNE AÇIĞIZ

TÜBİTAK MAM’ın alt yapısı ve ürünleri hakkında bilgi verilerek muhtemel çalışma alanlarının önemine değinilirken,  Ar-Ge alanında iş birliğine TÜBİTAK MAM’ın açık olduğu ifade edildi. Akabinde, TÜBİTAK MAM Yer ve Deniz Bilimleri Enstitüsü (YDBE) Hızlandırılmış Kütle Spektroskopisi (AMS) Laboratuvarı, Enerji Enstitüsü (EE) Yakıt Pili Laboratuvarı ve Yakma ve Gazlaştırma Teknolojileri Pilot Tesisini ziyaret eden Romanya Ankara Büyükelçisi Dr. Stefan Tinca’ya, yapılan çalışmalar ile Enstitülerin ürün ve altyapısı hakkında araştırmacılar tarafından bilgi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.