19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Saadet Gebze, kongreye hazırlanıyor!

Gebze 05.10.2021 - 16:53, Güncelleme: 05.10.2021 - 16:53
 

Saadet Gebze, kongreye hazırlanıyor!

Saadet Gebze, kongreye hazırlanıyor!

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, 24 Ekim Pazar günü gerçekleştirecekleri 6. olağan kongrelerinde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu ağırlamaya hazırlanıyor. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve ilçe yönetimi, olağan ilçe yönetim kurulu toplantısında bir araya geldi. Gündem maddelerinin görüşülmesi sonrasında açıklamalarda bulunan SP Gebze İlçe Başkanı Türel, "24 Ekim Pazar günü saat 14:00' de Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde yapılacak olan 6. olağan kongremiz, Genel başkanımız Temel Karamollaoğlu Bey'in katılımları ile gerçekleşecek. Yönetim kurulu toplantımızda, kongrede nelerin yapılacağına dair fikirler konusunda istişarede bulunduk.  Kongre hazırlıklarına resmen başladık. Bu başlangıç hem ülkemize hem de Gebze'mize hayırlar getirsin" dedi.
Saadet Gebze, kongreye hazırlanıyor!

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, 24 Ekim Pazar günü gerçekleştirecekleri 6. olağan kongrelerinde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu ağırlamaya hazırlanıyor.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel ve ilçe yönetimi, olağan ilçe yönetim kurulu toplantısında bir araya geldi. Gündem maddelerinin görüşülmesi sonrasında açıklamalarda bulunan SP Gebze İlçe Başkanı Türel, "24 Ekim Pazar günü saat 14:00' de Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde yapılacak olan 6. olağan kongremiz, Genel başkanımız Temel Karamollaoğlu Bey'in katılımları ile gerçekleşecek. Yönetim kurulu toplantımızda, kongrede nelerin yapılacağına dair fikirler konusunda istişarede bulunduk.  Kongre hazırlıklarına resmen başladık. Bu başlangıç hem ülkemize hem de Gebze'mize hayırlar getirsin" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.