Saadet Gebze’de gündem: ‘Geçim İttifakı’

Siyaset 09.06.2021 - 10:12, Güncelleme: 09.06.2021 - 10:12
 

Saadet Gebze’de gündem: ‘Geçim İttifakı’

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, gerçekleştirdikleri' haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında ‘Geçim İttifakına’ dikkat çekerek 10 Haziran’da gerçekleştirilecek konferans Gebzeli çiftçileri davet etti.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirildi. İlçe binasında gerçekleştirilen toplantıya Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel başkanlık etti. Toplantıda konuşan Başkan Türel açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Toplumun az bir kesimi istisna olmakla beraber toplumun büyük kısmı geçim sıkıntısı çekmektedir. Bizim esas sıkıntımız şu; Türkiye’de küçük bir azınlık çok yemekten, israftan, hazımsızlıktan uyuyamazken; büyük bir çoğunluk ise açlıktan, yarın kaygısından, ekmek kavgasından uyuyamıyor” dedi. GEBZELİ ÇİFTÇİLERİMİZ DE Başkan Türel konuşmasının devamında, “Genel başkanımız ekonomik olarak zor durumda olan çiftçimize yönelik bir konferans gerçekleştirecek. 10 Haziran Perşembe günü saat 10.00’da online toplantı uygulaması ‘Zoom’ üzerinden gerçekleştirilecek çiftçi konferansımıza tüm Gebzeli hemşerilerimizi davet ediyoruz. Konferansa katılım sağlamak isteyen esnaflarımız 0542 141 41 82 numaralı WhatsApp üzerinden Ad, Soyadı ve iletişim bilgilerini göndererek zoom linki alabilirler.”
Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, gerçekleştirdikleri' haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında ‘Geçim İttifakına’ dikkat çekerek 10 Haziran’da gerçekleştirilecek konferans Gebzeli çiftçileri davet etti.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirildi. İlçe binasında gerçekleştirilen toplantıya Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel başkanlık etti. Toplantıda konuşan Başkan Türel açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Toplumun az bir kesimi istisna olmakla beraber toplumun büyük kısmı geçim sıkıntısı çekmektedir. Bizim esas sıkıntımız şu; Türkiye’de küçük bir azınlık çok yemekten, israftan, hazımsızlıktan uyuyamazken; büyük bir çoğunluk ise açlıktan, yarın kaygısından, ekmek kavgasından uyuyamıyor” dedi.

GEBZELİ ÇİFTÇİLERİMİZ DE

Başkan Türel konuşmasının devamında, “Genel başkanımız ekonomik olarak zor durumda olan çiftçimize yönelik bir konferans gerçekleştirecek. 10 Haziran Perşembe günü saat 10.00’da online toplantı uygulaması ‘Zoom’ üzerinden gerçekleştirilecek çiftçi konferansımıza tüm Gebzeli hemşerilerimizi davet ediyoruz. Konferansa katılım sağlamak isteyen esnaflarımız 0542 141 41 82 numaralı WhatsApp üzerinden Ad, Soyadı ve iletişim bilgilerini göndererek zoom linki alabilirler.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.