Saadet Gebze’den öğrencilere çağrı

Siyaset 29.06.2021 - 11:31, Güncelleme: 29.06.2021 - 11:31
 

Saadet Gebze’den öğrencilere çağrı

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun yapacağı öğrenci buluşmasına tüm Gebzeli öğrencileri davet etti.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirildi. İlçe binasında gerçekleştirilen toplantıya Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel başkanlık etti. Toplantıda konuşan Başkan Türel açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Gençlik bir milletin geleceğidir. Yarınımızdan emin olabilmek ve geleceğe umutla bakabilmek için en büyük yatırım gençliğe yapılmalıdır. Fakat gelin görün ki Türkiye’de gençliğimizin hali içler acısı bir durumdadır. TÜİK verilerine göre her dört gençten bir tanesi bugün işsiz durumdadır! Bugün gencimiz okumuş üniversite mezunu ama kredi borcu var, iş bulamamış. Devlet diyor ki borcunu öde! Yoksa faizlerle borcun katlanır diyor. AYDINLIK YARINLARI İNŞA ETMEK ELİMİZDE İş bulamayan genç gelecekten ümidini kesiyor, bunalıma giriyor; anne babasına muhtaç durumda olduğu için. Fakat her zaman dediğimiz gibi dert varsa derman da vardır. Ancak o çözüm yolunu aramak gerekir. Bunun için dirayetli olmaya, dertle derlenmeye devam etmek gerekir. Gençlerimizin içinde bulunduğu bu bunalımlı atmosferi ortadan kaldırıp aydınlık yarınları inşa etmek elimizdedir. Gençlerimizi ideolojik kamplaşmalara değil birlik ve beraberliğe teşvik edecek adımlar atılmalıdır. GENÇLERİMİZİN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN GAYRET GÖSTERİLMELİ Daha fazla geç kalmadan ahlaki ve manevi değerlerle donatılmış, nitelikli, bilgili, ideal sahibi bir nesil için çalışılmalıdır. Kısır çekişmeler, sığ tartışmalar yerine geleceğimizi inşa edecek olan gençlerimizin sorunlarının çözümü için gayret gösterilmelidir. İşsizliği azaltacak üretime dönük yatırım projeleri ile iş sahaları açılmalıdır. Gençlerimizin fikirlerini rahatlıkla ifade edebileceği bir ortam tesis edilmeli, gençlerimiz kendilerini rahatça ifade edebilmelidir. Yaşanabilir Türkiye ancak dertlerine derman olunmuş bir gençlikle mümkün olacaktır. TÜM GENÇLER DAVETLİ Genel başkanımız sıkıntıda olan ülkemizin gençlerine yönelik bir konferans gerçekleştirecek. 8 Temmuz Perşembe günü saat 14.30’da online toplantı uygulaması ‘Zoom’ üzerinden gerçekleştirilecek öğrenci kongresine tüm Gebzeli öğrencilerimizi davet ediyoruz. Kongreye katılım sağlamak isteyen öğrencilerimiz 0542 141 41 82 numaralı WhatsApp üzerinden Ad, Soyadı ve iletişim bilgilerini göndererek zoom linki alabilirler.”  
Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun yapacağı öğrenci buluşmasına tüm Gebzeli öğrencileri davet etti.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirildi. İlçe binasında gerçekleştirilen toplantıya Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel başkanlık etti. Toplantıda konuşan Başkan Türel açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Gençlik bir milletin geleceğidir. Yarınımızdan emin olabilmek ve geleceğe umutla bakabilmek için en büyük yatırım gençliğe yapılmalıdır. Fakat gelin görün ki Türkiye’de gençliğimizin hali içler acısı bir durumdadır. TÜİK verilerine göre her dört gençten bir tanesi bugün işsiz durumdadır! Bugün gencimiz okumuş üniversite mezunu ama kredi borcu var, iş bulamamış. Devlet diyor ki borcunu öde! Yoksa faizlerle borcun katlanır diyor.

AYDINLIK YARINLARI İNŞA ETMEK ELİMİZDE

İş bulamayan genç gelecekten ümidini kesiyor, bunalıma giriyor; anne babasına muhtaç durumda olduğu için. Fakat her zaman dediğimiz gibi dert varsa derman da vardır. Ancak o çözüm yolunu aramak gerekir. Bunun için dirayetli olmaya, dertle derlenmeye devam etmek gerekir. Gençlerimizin içinde bulunduğu bu bunalımlı atmosferi ortadan kaldırıp aydınlık yarınları inşa etmek elimizdedir. Gençlerimizi ideolojik kamplaşmalara değil birlik ve beraberliğe teşvik edecek adımlar atılmalıdır.

GENÇLERİMİZİN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN GAYRET GÖSTERİLMELİ

Daha fazla geç kalmadan ahlaki ve manevi değerlerle donatılmış, nitelikli, bilgili, ideal sahibi bir nesil için çalışılmalıdır. Kısır çekişmeler, sığ tartışmalar yerine geleceğimizi inşa edecek olan gençlerimizin sorunlarının çözümü için gayret gösterilmelidir. İşsizliği azaltacak üretime dönük yatırım projeleri ile iş sahaları açılmalıdır. Gençlerimizin fikirlerini rahatlıkla ifade edebileceği bir ortam tesis edilmeli, gençlerimiz kendilerini rahatça ifade edebilmelidir. Yaşanabilir Türkiye ancak dertlerine derman olunmuş bir gençlikle mümkün olacaktır.

TÜM GENÇLER DAVETLİ

Genel başkanımız sıkıntıda olan ülkemizin gençlerine yönelik bir konferans gerçekleştirecek. 8 Temmuz Perşembe günü saat 14.30’da online toplantı uygulaması ‘Zoom’ üzerinden gerçekleştirilecek öğrenci kongresine tüm Gebzeli öğrencilerimizi davet ediyoruz. Kongreye katılım sağlamak isteyen öğrencilerimiz 0542 141 41 82 numaralı WhatsApp üzerinden Ad, Soyadı ve iletişim bilgilerini göndererek zoom linki alabilirler.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.