19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Saadet Partisi’nin iktidar olmasıyla mümkün”

Siyaset 22.09.2021 - 15:19, Güncelleme: 22.09.2021 - 15:19
 

“Saadet Partisi’nin iktidar olmasıyla mümkün”

YENİ VE ADİL BİR DÜNYANIN KURULMASI;

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, “Yeni ve adil bir dünyanın kurulması milli görüş harekatının tek temsilcisi ve tüm insanlığın saadeti için siyaset yapan Saadet Partisi’nin iktidar olmasıyla mümkündür” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaleme aldığı ‘Daha Adil Bir Dünya Mümkün’ kitabı, İletişim Başkanlığının organizasyonu ile New York’un merkezindeki cadde ve sokaklar ile Times Meydanı’ndaki led ekranlarda tanıtıldı. Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, bu tanıtımın ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Başkan Çetinkaya, daha adil dünyanın, Saadet Partisi’nin iktidarı ile mümkün olduğunu söyledi. SAADET PARTİSİ İLE MÜMKÜN Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Elbette daha adil bir dünya mümkün ancak bu kelimeyi altı boş gereklerini yerine getirmek için gayret göstermeden yalın bir şekilde kullanmak hamasetten ve şovdan ileri gitmez. Avrupa birliğini medeniyet projesi olarak kabul edenler, İsrail ve ABD’yi stratejik müttefik olarak görenler, faize dayalı bir ekonomi sistemini tercih edenler, kendi ülkesinde sosyal, ekonomi ve hukuk alanlarında adaleti sağlayamayanlar yeni ve adil bir dünya kurmaları mümkün değil. Kısacası daha adil bir ülke inşa edemeyenlerin daha adil bir dünyadan bahsetmeleri sizce de komik değil mi? Yeni ve adil bir dünyanın kurulması milli görüş harekatının tek temsilcisi ve tüm insanlığın saadeti için siyaset yapan Saadet Partisi’nin iktidar olmasıyla ve yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük bir Türkiye’yi inşa ederek ancak mümkündür.”
YENİ VE ADİL BİR DÜNYANIN KURULMASI;

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, “Yeni ve adil bir dünyanın kurulması milli görüş harekatının tek temsilcisi ve tüm insanlığın saadeti için siyaset yapan Saadet Partisi’nin iktidar olmasıyla mümkündür” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaleme aldığı ‘Daha Adil Bir Dünya Mümkün’ kitabı, İletişim Başkanlığının organizasyonu ile New York’un merkezindeki cadde ve sokaklar ile Times Meydanı’ndaki led ekranlarda tanıtıldı. Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, bu tanıtımın ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Başkan Çetinkaya, daha adil dünyanın, Saadet Partisi’nin iktidarı ile mümkün olduğunu söyledi.

SAADET PARTİSİ İLE MÜMKÜN

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Elbette daha adil bir dünya mümkün ancak bu kelimeyi altı boş gereklerini yerine getirmek için gayret göstermeden yalın bir şekilde kullanmak hamasetten ve şovdan ileri gitmez. Avrupa birliğini medeniyet projesi olarak kabul edenler, İsrail ve ABD’yi stratejik müttefik olarak görenler, faize dayalı bir ekonomi sistemini tercih edenler, kendi ülkesinde sosyal, ekonomi ve hukuk alanlarında adaleti sağlayamayanlar yeni ve adil bir dünya kurmaları mümkün değil. Kısacası daha adil bir ülke inşa edemeyenlerin daha adil bir dünyadan bahsetmeleri sizce de komik değil mi? Yeni ve adil bir dünyanın kurulması milli görüş harekatının tek temsilcisi ve tüm insanlığın saadeti için siyaset yapan Saadet Partisi’nin iktidar olmasıyla ve yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük bir Türkiye’yi inşa ederek ancak mümkündür.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.