19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Saadetli Genç Başkan’dan ‘Dil Deresi’ tepkisi!

Siyaset 14.10.2021 - 15:28, Güncelleme: 14.10.2021 - 15:28
 

Saadetli Genç Başkan’dan ‘Dil Deresi’ tepkisi!

Saadetli Genç Başkan’dan ‘Dil Deresi’ tepkisi!

Saadet Partisi Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin, Dilovası'ndan geçip İzmit Körfezi'ne dökülen Dilderesi'nin içler acısı halini paylaşarak AK Partili yöneticilere tepki gösterdi. Deniz salyası ve çevre kirliliği ile mücadele eden Marmara Denizi’nden sonra Dilovası’ndaki Dilderesi de çevre felaketi ile karşı karşıya. Dilovası'ndan geçip İzmit Körfezi'ne dökülen Dilderesi'nin içler acısı halini sosyal medya hesabından duyuran Saadet Partisi Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin, AK Partili yöneticilere yüklendi. Dilderesi'nin son halini paylaşarak tepki gösteren Saadet Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin, “Dilderesi, Dilovası’nın şehir efsanesidir. Hani yıllar önce bir büyükşehir belediye başkanı vardı da ‘Seçimden sonra Dilderesi’nde balık tutacağız’ sözü vermişti. Soruyoruz, sözünüzde neden durmadınız? Bakınız Dilderesi’nin bugün ki hali... Unutulur sandınız, görünmez, görenlerde göz ardı eder sandınız. Yanıldınız. Biz varız” ifadelerini kullandı.    
Saadetli Genç Başkan’dan ‘Dil Deresi’ tepkisi!

Saadet Partisi Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin, Dilovası'ndan geçip İzmit Körfezi'ne dökülen Dilderesi'nin içler acısı halini paylaşarak AK Partili yöneticilere tepki gösterdi.

Deniz salyası ve çevre kirliliği ile mücadele eden Marmara Denizi’nden sonra Dilovası’ndaki Dilderesi de çevre felaketi ile karşı karşıya. Dilovası'ndan geçip İzmit Körfezi'ne dökülen Dilderesi'nin içler acısı halini sosyal medya hesabından duyuran Saadet Partisi Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin, AK Partili yöneticilere yüklendi. Dilderesi'nin son halini paylaşarak tepki gösteren Saadet Partisi Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yasin, “Dilderesi, Dilovası’nın şehir efsanesidir. Hani yıllar önce bir büyükşehir belediye başkanı vardı da ‘Seçimden sonra Dilderesi’nde balık tutacağız’ sözü vermişti. Soruyoruz, sözünüzde neden durmadınız? Bakınız Dilderesi’nin bugün ki hali... Unutulur sandınız, görünmez, görenlerde göz ardı eder sandınız. Yanıldınız. Biz varız” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.