Saadetli Türel; “İş anlamında pek normalleşen yok”

Siyaset 29.06.2021 - 10:17, Güncelleme: 29.06.2021 - 10:17
 

Saadetli Türel; “İş anlamında pek normalleşen yok”

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel Mustafa Paşa ve Akse Sapağında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerde esnafla bir araya gelen Türel, esnafın istek, öneri ve şikayetlerini dinleyerek onlarla görüş ve fikir alışverişinde bulundu.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel esnafa gitti. Mustafa Paşa ve Akse Sapağı’nda Gebze esnafıyla bir araya gelen Saadetli Mustafa Türel, esnafın sıkıntılarını dinledi. Normalleşmeye rağmen yaz sezonunda bile iş yapamadıklarını ifade eden esnafla konuşan Başkan Türel, “Esnafımız mutsuz olmaya devam ediyor, iş anlamında normalleşmenin yansımadığı bir gerçek. Her Cuma esnafımıza gidiyoruz, mahalle mahalle dolaşıyor, kendimizi anlatıyor geçim ittifakından söz ediyoruz, inşallah esnafımız Saadet partisi iktidarında gülecek. Esnafımızın gerçek hali ortada, algı yapanlar gerçeği görmüyorlar, gelsinler sokakları gezsinler” şeklinde konuştu. “GEBZE’Yİ ADIM ADIM GEZİYORUZ” Saadet Gebze olarak çalışmaların devam edeceğini kaydeden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel “Gece gündüz sahadayız, sahada olmaya devam edeceğiz, adım adım dolaşıyoruz, parti olarak saha çalışmalarına ağırlık verdik. Gebzeli hemşerilerimizle buluşuyoruz, buluşmayı sürdüreceğiz, haftalık toplantılarımız devam ediyor, adım adım ilerliyoruz, çalışmaya devam edeceğiz, esnafın, vatandaşın, emeklinin durumu ortada, normalleşen yok” ifadesini kullandı.
Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel Mustafa Paşa ve Akse Sapağında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerde esnafla bir araya gelen Türel, esnafın istek, öneri ve şikayetlerini dinleyerek onlarla görüş ve fikir alışverişinde bulundu.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel esnafa gitti. Mustafa Paşa ve Akse Sapağı’nda Gebze esnafıyla bir araya gelen Saadetli Mustafa Türel, esnafın sıkıntılarını dinledi. Normalleşmeye rağmen yaz sezonunda bile iş yapamadıklarını ifade eden esnafla konuşan Başkan Türel, “Esnafımız mutsuz olmaya devam ediyor, iş anlamında normalleşmenin yansımadığı bir gerçek. Her Cuma esnafımıza gidiyoruz, mahalle mahalle dolaşıyor, kendimizi anlatıyor geçim ittifakından söz ediyoruz, inşallah esnafımız Saadet partisi iktidarında gülecek. Esnafımızın gerçek hali ortada, algı yapanlar gerçeği görmüyorlar, gelsinler sokakları gezsinler” şeklinde konuştu.

“GEBZE’Yİ ADIM ADIM GEZİYORUZ”

Saadet Gebze olarak çalışmaların devam edeceğini kaydeden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel “Gece gündüz sahadayız, sahada olmaya devam edeceğiz, adım adım dolaşıyoruz, parti olarak saha çalışmalarına ağırlık verdik. Gebzeli hemşerilerimizle buluşuyoruz, buluşmayı sürdüreceğiz, haftalık toplantılarımız devam ediyor, adım adım ilerliyoruz, çalışmaya devam edeceğiz, esnafın, vatandaşın, emeklinin durumu ortada, normalleşen yok” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.