Saha çalışmaları startı verilecek

Siyaset 27.08.2021 - 13:56, Güncelleme: 27.08.2021 - 13:56
 

Saha çalışmaları startı verilecek

MHP GEBZE HIZLI BAŞLADI

MHP Gebze İlçe Başkanı Başkan Bülent Özdemir, geçtiğimiz hafta görevini devralmasının ardından ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı, ilçe yöneticisi Burak Zilan’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti okumasıyla başlarken, toplantıya il yöneticileri de katıldı. Toplantıda Malazgirt Zaferi ile Büyük Taarruzun yıldönümlerini kutlayan MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, MHP Gebze İlçe Başkanlığı olarak yapılması gerekenler hakkında da partililere detaylı bilgiler verdi. “SAHAYA BİR AN ÖNCE İNMELİYİZ” Toplantıda kısa zamanda yönetim kurulu görev dağılımı yapacaklarını da dile getiren Başkan Özdemir, “Sahaya inmemiz için bir an önce yönetim kurulumuzun görev dağılımını gerçekleştirmemiz gerekiyor. Göreve gelişimizin ardından her şey değişecek demiştik. MHP Gebze olarak odağımız ve amacımız hizmet olmalı. Bölgemize ve vatandaşlarımıza ortak istişareler sonucunda nasıl hizmet kazandırırız bunu düşünmeli, bunun için proje üretmeliyiz. Bu yüzden de bugün buraya gelen il yöneticilerimize teşekkür ediyorum. İl yöneticilerimizle birlikte bölgemize yönelik istişareler de bulunup Gebze’miz için çalışacağız. Rabbim birliğimizi daim etsin inşallah” dedi.
MHP GEBZE HIZLI BAŞLADI

MHP Gebze İlçe Başkanı Başkan Bülent Özdemir, geçtiğimiz hafta görevini devralmasının ardından ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı, ilçe yöneticisi Burak Zilan’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti okumasıyla başlarken, toplantıya il yöneticileri de katıldı. Toplantıda Malazgirt Zaferi ile Büyük Taarruzun yıldönümlerini kutlayan MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, MHP Gebze İlçe Başkanlığı olarak yapılması gerekenler hakkında da partililere detaylı bilgiler verdi.

“SAHAYA BİR AN ÖNCE İNMELİYİZ”

Toplantıda kısa zamanda yönetim kurulu görev dağılımı yapacaklarını da dile getiren Başkan Özdemir, “Sahaya inmemiz için bir an önce yönetim kurulumuzun görev dağılımını gerçekleştirmemiz gerekiyor. Göreve gelişimizin ardından her şey değişecek demiştik. MHP Gebze olarak odağımız ve amacımız hizmet olmalı. Bölgemize ve vatandaşlarımıza ortak istişareler sonucunda nasıl hizmet kazandırırız bunu düşünmeli, bunun için proje üretmeliyiz. Bu yüzden de bugün buraya gelen il yöneticilerimize teşekkür ediyorum. İl yöneticilerimizle birlikte bölgemize yönelik istişareler de bulunup Gebze’miz için çalışacağız. Rabbim birliğimizi daim etsin inşallah” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.