19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Sakın çizmesiz mahalleye gelmeyin”

Çayırova 18.03.2021 - 18:25, Güncelleme: 18.03.2021 - 18:25
 

“Sakın çizmesiz mahalleye gelmeyin”

ÇAYIROVALI MUHTAR BÜNYAMİN ÇİFTÇİ’Yİ MAHALLEYE DAVET ETTİ

Çayırova Emek Mahalle Muhtarı Hüseyin Çapkın sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayına geçerek Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye seslendi. Muhtar Çapkın, “Mahallede çizmeyle geziyorum sayın başkan sizi de beklerim. Sakın çizmesiz gelmeyin, arabayla da gelmeyin. Arabadan inip de sokakların çamuruna baktığınız yok sizin” dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi Mart ayı Olağan Meclis Toplantısında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Hakkari Şemdinli Belediyesi’ne Milyon 500 Bin TL’lik maddi yardım yapması CHP’lilerin tepkisine neden oldu. Meclisin ardından açıklamada bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyesi Halis Koç, “Bir tarafta mutlu ve gülümseyen şehirde; Kocaeli’nin tüm sorunları halledilmiş, Kocaeli Büyükşehir meclisinde, Cumhur İttifakı meclis üyelerinin oy çokluğuyla, eski parayla Şemdinli’ye 8 buçuk trilyon nakdi yardım yapılmasına karar alınması, diğer tarafta da mahallesinin çamurlu yollarında çizmeleriyle yürüyen; sesini Çayırova Belediye Başkanına ve yetkili mercilere duyurmaya çalışan Emek Mahallesi Muhtarı Hüseyin Çapkın’ın haykırışı” diyerek mahalle muhtarının videosunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. BAŞKAN ‘PARA YOK’ DİYOR Çayırova Emek Mahallesi Muhtarı Hüseyin Çapkın ise paylaştığı videoda, “Gülen şehrimiz Kocaeli’nin ‘Sevince’ ilçesi Çayırova Emek Mahallesi’nin yollarına bakın. Bakın sayın başkan buyurun. Mahallede çizmeyle geziyorum sayın başkan sizi de beklerim sakın çizmesiz gelmeyin, arabayla da gelmeyin. Arabadan inip de sokakların çamuruna baktığınız yok sizin. Sokakların çamuruna bakın. Bu vatandaşlar bu yoldan gidiyor, çocuğunu okula gönderiyor. Bende güzel ve manzaralı bir yerde vatandaşlara bir şeyler göstermek isterdim ama ne yazık ki olmadı. Kartopu oynamak güzel ama gelin biraz da burada çamur topu oynayalım. Her gün vatandaşlarımız gelip dert yakınıyor biz de söylüyoruz ama Çayırova’da hiçbir şekilde yok. Başkan ‘para yok’ diyor. UZAYDAN ÖNCE SOKAKLARIMIZ DÜZELSE Sayın meclis üyelerimiz bu mahalleler için ne yapıyorsunuz ne yapacaksınız? Ellerinizi kaldırarak mı bitireceksiniz meclis üyeliğinizi? Oy aldığınız sokaklara bakın, seçimden seçime gelmeyin. Cumhurbaşkanımız ‘2023’de uzayda yerimizi alacağız’ diyordu o konuda geç bile kaldık. Ancak uzaya gitmek yerine sayın belediye başkanlarımız çalışsa da sokaklarımız düzelse ondan sonra uzaya yerimizi alsak daha iyi olur bence. Muhtar çizmeyle sokakları geziyor. Bu şekilde bir sürü sokağımız var başkanın gelip baktığı yok. Bende bu şekilde anlatmak istedim en azından kendi gözleriyle görür de bir şeyler yapar. Bu saatten sonra da yapması lazım.”
ÇAYIROVALI MUHTAR BÜNYAMİN ÇİFTÇİ’Yİ MAHALLEYE DAVET ETTİ

Çayırova Emek Mahalle Muhtarı Hüseyin Çapkın sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayına geçerek Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye seslendi. Muhtar Çapkın, “Mahallede çizmeyle geziyorum sayın başkan sizi de beklerim. Sakın çizmesiz gelmeyin, arabayla da gelmeyin. Arabadan inip de sokakların çamuruna baktığınız yok sizin” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi Mart ayı Olağan Meclis Toplantısında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Hakkari Şemdinli Belediyesi’ne Milyon 500 Bin TL’lik maddi yardım yapması CHP’lilerin tepkisine neden oldu. Meclisin ardından açıklamada bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyesi Halis Koç, “Bir tarafta mutlu ve gülümseyen şehirde; Kocaeli’nin tüm sorunları halledilmiş, Kocaeli Büyükşehir meclisinde, Cumhur İttifakı meclis üyelerinin oy çokluğuyla, eski parayla Şemdinli’ye 8 buçuk trilyon nakdi yardım yapılmasına karar alınması, diğer tarafta da mahallesinin çamurlu yollarında çizmeleriyle yürüyen; sesini Çayırova Belediye Başkanına ve yetkili mercilere duyurmaya çalışan Emek Mahallesi Muhtarı Hüseyin Çapkın’ın haykırışı” diyerek mahalle muhtarının videosunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

BAŞKAN ‘PARA YOK’ DİYOR

Çayırova Emek Mahallesi Muhtarı Hüseyin Çapkın ise paylaştığı videoda, “Gülen şehrimiz Kocaeli’nin ‘Sevince’ ilçesi Çayırova Emek Mahallesi’nin yollarına bakın. Bakın sayın başkan buyurun. Mahallede çizmeyle geziyorum sayın başkan sizi de beklerim sakın çizmesiz gelmeyin, arabayla da gelmeyin. Arabadan inip de sokakların çamuruna baktığınız yok sizin. Sokakların çamuruna bakın. Bu vatandaşlar bu yoldan gidiyor, çocuğunu okula gönderiyor. Bende güzel ve manzaralı bir yerde vatandaşlara bir şeyler göstermek isterdim ama ne yazık ki olmadı. Kartopu oynamak güzel ama gelin biraz da burada çamur topu oynayalım. Her gün vatandaşlarımız gelip dert yakınıyor biz de söylüyoruz ama Çayırova’da hiçbir şekilde yok. Başkan ‘para yok’ diyor.

UZAYDAN ÖNCE SOKAKLARIMIZ DÜZELSE

Sayın meclis üyelerimiz bu mahalleler için ne yapıyorsunuz ne yapacaksınız? Ellerinizi kaldırarak mı bitireceksiniz meclis üyeliğinizi? Oy aldığınız sokaklara bakın, seçimden seçime gelmeyin. Cumhurbaşkanımız ‘2023’de uzayda yerimizi alacağız’ diyordu o konuda geç bile kaldık. Ancak uzaya gitmek yerine sayın belediye başkanlarımız çalışsa da sokaklarımız düzelse ondan sonra uzaya yerimizi alsak daha iyi olur bence. Muhtar çizmeyle sokakları geziyor. Bu şekilde bir sürü sokağımız var başkanın gelip baktığı yok. Bende bu şekilde anlatmak istedim en azından kendi gözleriyle görür de bir şeyler yapar. Bu saatten sonra da yapması lazım.”

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.