“Salgına karşı en güçlü silahımız aşı”

Gebze 07.07.2021 - 13:08, Güncelleme: 07.07.2021 - 13:08
 

“Salgına karşı en güçlü silahımız aşı”

“Salgına karşı en güçlü silahımız aşı”

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı’yı ziyaret etti. Kaya, ziyaretinde Gebzelilere aşı çağrısında bulundu. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, pandemi döneminde gösterdikleri özverili çalışmalarından ve korana virüsle mücadelenin en önemli ayağı olan aşılama çalışmalarındaki gayretlerinden dolayı Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı ve yönetim ekibine teşekkürlerini iletti. Ziyarette aşılama çalışmalarının hastalığı yenmede en büyük silah olduğu ve halkımızın bir an önce sağlık kuruluşlarından randevu alarak aşı olmalarının gerekliliğine de özellikle vurgu yapıldı. ÜSTÜN GAYRET VE ÇABA GÖSTERİYORUZ Gebze Fatih Devlet Hastanesi yataklı servislerinde halen tedavi gören hastalar hakkında genel bilgiler veren Hastane Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı, “Hastalarımızın bir an önce normal sağlıklarına kavuşması için tüm gücümüzle ve çalışanlarımızın üstün gayret ve çabalarıyla devam ediyoruz” diye konuştu. Başkan Recep Kaya tedavi gören hastalara acil şifa dileklerinde bulundu. Hastane Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı, nazik ziyaretlerinden dolayı Kaya ve İlçe Başkan Vekili Raif Öztürk’e teşekkürlerini iletti. Yapılan ziyarete hastane yönetim ekibi de eşlik etti.
“Salgına karşı en güçlü silahımız aşı”

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı’yı ziyaret etti. Kaya, ziyaretinde Gebzelilere aşı çağrısında bulundu.

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, pandemi döneminde gösterdikleri özverili çalışmalarından ve korana virüsle mücadelenin en önemli ayağı olan aşılama çalışmalarındaki gayretlerinden dolayı Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı ve yönetim ekibine teşekkürlerini iletti. Ziyarette aşılama çalışmalarının hastalığı yenmede en büyük silah olduğu ve halkımızın bir an önce sağlık kuruluşlarından randevu alarak aşı olmalarının gerekliliğine de özellikle vurgu yapıldı.

ÜSTÜN GAYRET VE ÇABA GÖSTERİYORUZ

Gebze Fatih Devlet Hastanesi yataklı servislerinde halen tedavi gören hastalar hakkında genel bilgiler veren Hastane Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı, “Hastalarımızın bir an önce normal sağlıklarına kavuşması için tüm gücümüzle ve çalışanlarımızın üstün gayret ve çabalarıyla devam ediyoruz” diye konuştu. Başkan Recep Kaya tedavi gören hastalara acil şifa dileklerinde bulundu. Hastane Başhekimi Uzm. Dr. İlyas Sarı, nazik ziyaretlerinden dolayı Kaya ve İlçe Başkan Vekili Raif Öztürk’e teşekkürlerini iletti. Yapılan ziyarete hastane yönetim ekibi de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.