Şamdan: Küçüklükten Beri Bu Dünyada Bir İz Bırakabilmeyi Hayal Ettim!

Spor 06.01.2022 - 10:31, Güncelleme: 06.01.2022 - 10:31
 

Şamdan: Küçüklükten Beri Bu Dünyada Bir İz Bırakabilmeyi Hayal Ettim!

Şamdan: Küçüklükten Beri Bu Dünyada Bir İz Bırakabilmeyi Hayal Ettim!

Gebze Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda karatede olimpiyat ikincisi olup gümüş madalya almaya hak kazanan  Eray Şamdan'ın adı Cumhuriyet Mahallesi'ndeki spor salonuna verilmesi kararlaştırıldı. Alınan karar bütün meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. Başkan Zinnur Büyükgöz, Milli Sporcu Eray Şamdan'a çiçek takdim ederek tebrik etti. Kürsüde konuşma gerçekleştiren Eray, ’’ Bu karardan ötürü çok gururlandım. Küçüklükten beri bu dünyada bir iz bırakabilmeyi hayal ettim. Kendi bölgemde böyle büyük bir spor salonuna ismimin verilmesi beni gerçekten çok gururlandırdı" dedi. ŞAMDAN: BU GÜZEL KARADAN DOLAYI BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN ZİNNUR BÜYÜKGÖZ VE TÜM MECLİS ÜYELİNE TEŞEKKÜR EDERİM Karate Milli Takım Teknik Direktörü ve şampiyon Eray Şamdan’ın babası olan Adnan Şamdan, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi. “Teşekkürler Zinnur Başkanım. Tokyo Olimpiyatlarında 2. olan oğlum Eray Şamdan’ın adı Beylikbağında yapılan kapalı spor salonuna verildi. Bu güzel karardan dolayı Belediye Başkanımız Sayın Zinnur Büyükgöz ve tüm meclis üyelerine teşekkür ederim dedi.
Şamdan: Küçüklükten Beri Bu Dünyada Bir İz Bırakabilmeyi Hayal Ettim!

Gebze Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda karatede olimpiyat ikincisi olup gümüş madalya almaya hak kazanan  Eray Şamdan'ın adı Cumhuriyet Mahallesi'ndeki spor salonuna verilmesi kararlaştırıldı. Alınan karar bütün meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. Başkan Zinnur Büyükgöz, Milli Sporcu Eray Şamdan'a çiçek takdim ederek tebrik etti. Kürsüde konuşma gerçekleştiren Eray, ’’ Bu karardan ötürü çok gururlandım. Küçüklükten beri bu dünyada bir iz bırakabilmeyi hayal ettim. Kendi bölgemde böyle büyük bir spor salonuna ismimin verilmesi beni gerçekten çok gururlandırdı" dedi.

ŞAMDAN: BU GÜZEL KARADAN DOLAYI BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN ZİNNUR BÜYÜKGÖZ VE TÜM MECLİS ÜYELİNE TEŞEKKÜR EDERİM

Karate Milli Takım Teknik Direktörü ve şampiyon Eray Şamdan’ın babası olan Adnan Şamdan, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi. “Teşekkürler Zinnur Başkanım. Tokyo Olimpiyatlarında 2. olan oğlum Eray Şamdan’ın adı Beylikbağında yapılan kapalı spor salonuna verildi. Bu güzel karardan dolayı Belediye Başkanımız Sayın Zinnur Büyükgöz ve tüm meclis üyelerine teşekkür ederim dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.