Şampiyon Erdoğdu’dan Duygulan Teklif!

Spor 19.11.2021 - 10:31, Güncelleme: 19.11.2021 - 10:34
 

Şampiyon Erdoğdu’dan Duygulan Teklif!

Şampiyon Erdoğdu’dan Duygulan Teklif!

29. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nın şampiyonu Erdoğdu Geri Dönüşüm oldu. GTO’yu 5-2 gibi net skorla deviren Erdoğdu’nun kaptanı Hüseyin Erdoğdu, şampiyonluk kupasını Kaymakam Mustafa Güler’den alırken, Görkem Çiler resimleri ile süslü kupayı, Sevgi Çiler’e armağan etmek istedi. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İYİ Parti Meclis Üyesi Kayahan Özler, KOTSİAD Başkanı Muhammet Cihad Demirtaş, Gebze Belediyesi Basın Yayın Müdürü Mecit Keskinoğlu, STK Başkan ve Temsilcileri ile çok sayıda spor severin takip ettiği muhteşem bir finale sahne olan Basın Turnuvası’nda şampiyonluk kupasını Erdoğdu Geri Dönüşüm kaldırdı. HÜSEYİN ERDOĞDU’DAN ANLAMLI DAVRANIŞ Büyük bir mücadeleye ve heyecana sahne olan 29. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nda, Erdoğdu Geri Dönüşüm, mutlu sona ulaştı. Türkiye’ye mal olmuş, önemli isimlerin formasını giydiği Ticaret Odası ile yetenekli isimlerden oluşan Erdoğdu Geri Dönüşüm mücadelesi nefesleri kesti. Uzun süre eşitlikle geçilen final maçının son bölümünde Erdoğdu Geri Dönüşüm üst üste bulduğu gollerle maçı kopardı. 5-2 lik skorla turnuvanın en çok şampiyon olan takımı Gebze Ticaret Odası’nı deviren Erdoğdu Geri Dönüşüm, şampiyonluk kupasını Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’den aldı. Takımın kaptanı ve başkanı Hüseyin Erdoğdu, turnuvaya ismini de veren Görkem Çiler’in resimleri ile süslü kupayı Görkem Çiler’in annesi Sevgi Çiler’e hediye etmek istedi. Sevgi Çiler bu özel davranıştan dolayı duygusal anlar yaşarken, “çok teşekkür ederim, bu kupayı siz hak ettiniz. Bunu iş yerinizin en güzel yerinde muhafaza edin, bizde görmek için ziyaretinize geliriz” dedi. Hüseyin Erdoğdu’nun bu davranışı, tüm sporcu ve spor severlerden alkış aldı. EN CENTİLMENİ İLÇE SAĞLIK 29. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nın en renkli ekiplerinden olan Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü, turnuvanın en anlamlı kupasının sahibi oldu. Sportmenliği ile dikkat çeken Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü, turnuvanın en centilmen ekibi seçildi. Centilmen takımın kupasını turnuvanın annesi Sevgi Çiler verirken, kupayı Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, turnuvada İlçe Sağlık Müdürlüğü takımının teknik patronluğunu yapan Halil Beşer ile birlikte aldı.
Şampiyon Erdoğdu’dan Duygulan Teklif!

29. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nın şampiyonu Erdoğdu Geri Dönüşüm oldu. GTO’yu 5-2 gibi net skorla deviren Erdoğdu’nun kaptanı Hüseyin Erdoğdu, şampiyonluk kupasını Kaymakam Mustafa Güler’den alırken, Görkem Çiler resimleri ile süslü kupayı, Sevgi Çiler’e armağan etmek istedi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İYİ Parti Meclis Üyesi Kayahan Özler, KOTSİAD Başkanı Muhammet Cihad Demirtaş, Gebze Belediyesi Basın Yayın Müdürü Mecit Keskinoğlu, STK Başkan ve Temsilcileri ile çok sayıda spor severin takip ettiği muhteşem bir finale sahne olan Basın Turnuvası’nda şampiyonluk kupasını Erdoğdu Geri Dönüşüm kaldırdı.

HÜSEYİN ERDOĞDU’DAN ANLAMLI DAVRANIŞ

Büyük bir mücadeleye ve heyecana sahne olan 29. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nda, Erdoğdu Geri Dönüşüm, mutlu sona ulaştı. Türkiye’ye mal olmuş, önemli isimlerin formasını giydiği Ticaret Odası ile yetenekli isimlerden oluşan Erdoğdu Geri Dönüşüm mücadelesi nefesleri kesti. Uzun süre eşitlikle geçilen final maçının son bölümünde Erdoğdu Geri Dönüşüm üst üste bulduğu gollerle maçı kopardı. 5-2 lik skorla turnuvanın en çok şampiyon olan takımı Gebze Ticaret Odası’nı deviren Erdoğdu Geri Dönüşüm, şampiyonluk kupasını Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’den aldı. Takımın kaptanı ve başkanı Hüseyin Erdoğdu, turnuvaya ismini de veren Görkem Çiler’in resimleri ile süslü kupayı Görkem Çiler’in annesi Sevgi Çiler’e hediye etmek istedi. Sevgi Çiler bu özel davranıştan dolayı duygusal anlar yaşarken, “çok teşekkür ederim, bu kupayı siz hak ettiniz. Bunu iş yerinizin en güzel yerinde muhafaza edin, bizde görmek için ziyaretinize geliriz” dedi. Hüseyin Erdoğdu’nun bu davranışı, tüm sporcu ve spor severlerden alkış aldı.

EN CENTİLMENİ İLÇE SAĞLIK

29. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nın en renkli ekiplerinden olan Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü, turnuvanın en anlamlı kupasının sahibi oldu. Sportmenliği ile dikkat çeken Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü, turnuvanın en centilmen ekibi seçildi. Centilmen takımın kupasını turnuvanın annesi Sevgi Çiler verirken, kupayı Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, turnuvada İlçe Sağlık Müdürlüğü takımının teknik patronluğunu yapan Halil Beşer ile birlikte aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.